• wanek
    #27
    "de az átalgember amerikai sorozatokat és filmeket néz" - honnan veszed te azt, hogy mit néz az átlagember? A kamu statisztikákból?

    "ha szandál van rajtad, aztán menőzünk, hogy melyikünk látott több nemamerikait. én." - soha életemben nem volt szandálom. Rajtad most is az van? :) Ugye egy kicsit sem vagy elszállva magadtól, hogy úgy állapítod meg, hogy melyikünk látott több nem amerikai filmet, hogy lövésed sincs arról, hogy én mennyit láttam.

    "a sorozat egy 45 perces film - ehhez képest a film a rétestészta. 2 óra, 3 óra?" - szóval a 22x45 perc kevesebb, mint a 2-3 óra? Jól értettem?

    "a mai könyv/sport/zene választékot figyelembe véve no komment. gondolom poén volt:" - nem volt poén. A sport alatt értelemszerűen sportolást értettem, nem pedig sportműsorok bambulását.
    Ugye ismered, hogy egy újszülöttnek minden vicc új? Ezzel csupán azt akartam mondani, hogy amit még nem olvasott, vagy hallgatott egy ember, annak új lesz az is, ami nagyon régen készült. Mellesleg az, hogy kinek mi tetszik, az nagyon szubjektív, és gondolom nem azt akartad kifejezni, hogy te lennél az etalon, ugye?