• winnie
    #24
    "Számodra egy film, vagy sorozat csak amerikai lehet? Nem irigyellek..."

    nyilván nem írtam, hogy számomra - de az átalgember amerikai sorozatokat és filmeket néz. nyilván behelyettesíthető európaival/ázsiaival is, ha szandál van rajtad, aztán menőzünk, hogy melyikünk látott több nemamerikait. én.

    "Egy film, ha nem tetszik, nem nézem tovább. Egy sorozat viszont annyira elnyújtott rétestészta, hogy olyan rövid idő alatt talán el sem lehet"

    filmben ez ritkaság, hiszen a legtöbben végignézik. de riszpekt, ha te nem. a sorozatban az ember 22 hétre bebiztosítja magának az "élményt" (muhaha), mert olyat néz, amit szeret.

    de, ha nem nézed a sorozatokat, akkor nem értem a véleményt. egyrészt a sorozat egy 45 perces film - ehhez képest a film a rétestészta. 2 óra, 3 óra? egy sztorit 45 percben is el lehet mondani. egy GYU alatt az ember benyom 6 sztorit, nem?

    "Könyv, zene, film, sport, stb."

    ööö, a mai könyv/sport/zene választékot figyelembe véve no komment. gondolom poén volt:)

    "De ahogy téged elnézlek, számodra csak 2 dolog létezik: sorozat, és azok népszerűsítése az sg-n. Elég egysíkú lehetsz..."

    hehe, a személyeskedést nem szokás felvennem, mert mindig akad olyan, aki annyira felszínes, hogy hozzászólásból ítél (hopp, most én is, ehh). de örülök, hogy így látod, meghagylak a tudatban:)