Hol volt a magyar őshaza? Kikkel vagyunk rokonságban, nyelvrokonságban?
  • harcu
    #348
    Bocs, hogy ezt írom, de hülye vagy, ha ilyet olvastál ki a hozzászólásomból.

    Csak tessék már levetni a sértett szittya ősmagyar gondolkodásmódot és kéretik reálisan látni a helyzetet. Ilyenkor Csatoljuk vissza a területeket, mert az a mienk???? Mióta? Ja, amióta elvettük mástól. Ja, de ha nekünk visszajár, akkor visszajár másnak is. A római birodalom örökösének tekinti magát Olaszország. Akkor most jogosan követeli vissza a teljes Földközi-tenger partvidékét, Franciaországot, Angliát. Sőt, akkor bizony vissza kell nekik adnunk a Dunántúlt is.
    Igen, provokálni akartam, és sikerült is. A sok szemellenzős "MAGYAR" embert, akinek még ott a fenekén a tojáshéj, de a magyarságtudatánál már csak az egója a magasabb.
    Mert mi a magyarság? A magyarul beszélő emberek halmaza. Mi bennük a közös? A vallás? Az biztosan nem. A bőrszín? Na az sem. A közös ősök? Ez meg pláne nem, hiszen a maguk a honfoglaló magyarok is jó nagy népkevedés volt, akikhez aztán hozzácsapódtak szlávok, törökök, kunok, németek, románok. Egyedül csak a nyelv a közös.
    Akkor meg mi a f@sznak kell szajkózni, hogy Trianon így, Trianon úgy? Ne a múlton keseregj, hanem tegyél a jövőért! A sok hülye paraszt köcsög lázong, hogy majd így-úgy visszafoglaljuk, meg szétverjük a pofájukat. Utálják már eléggé a magyarokat mindenhol a világban, mert az ilyen hülyékről alkot képet mindenki. Ahelyett, hogy inkább elérnék, hogy autonómiát kapjanak a területek, vagy kettős állampolgárságot kapnának a határon túl ragadtak. Ráadásul 85 év alatt sikeresen betelepítettek mindenfelé egyéb nációkat is, tehát magyar többség igen ritka mindenhol, ez pedig nagyon az automómia ellen dolgozik. Jelenleg az egyetlen esély a kettős állampolgárság és az EU-n belüli határok eltörlése.

    Ja és még valami. Azt sem kellene elfelejteni, hogy mit művelt a magyar állam az alájuk tartozó kisebbséggel a 19. században (horvátok, románok, tótok, szerbek). 1867 után a magyarok helyzete normalizálódott a Monarchián belül, de a többi kisebbségé nem igazán.

    És a végére két kérdés.
    Ki tudja pontosan, mit jelent a Szent-Korona Tan?
    Ki tudja, mit jelent az Árpád-sávos zászló?