• who am I 7
    " fikázó ország fikázó topiklakói ugrottak"

Igen, a "hatalmas" tapasztalat és intelligencia látom, újra "landolt".Ez így van.Természetesen a világ összes országában!, örömmel fogadták a 3 kártya összekötést és gondolom, még levelet is írtak az envídiának, h ez egy iszonyatosan jó ötlet, és jó lenne ha jövőre jönne a SLI 16 ahol 16 kártyát kéne összekötni, és esetleg jóbb lenne egy új 5000 wattos táp is.
    Én azért bizom benne, hogy nincs minden ország tele ilyen barmokkal.

"Vannak olyan országok ahol nem az írigység a fő motivum"

Nem tudom, hogy a többi országban, hogy van teljesen, de lehet, h tipikusan magyarországon van ez az irigyezés.Természetesen, ha valaki leszól egy absolute nem praktikus drága dolgot, akkor az már csak irigy lehet.Gratulálok.Ez a mentalitás inkább hasonlít az elvtárs korszakra, mint akik normális érvekkel tudnak hozzászolni, egy fölösleges marketing fogáshoz.Merthát, milyen dolog az, h lemered szólni (érvekkel) egy drága absolute nem praktikus megoldást....!(gondolom, "vörös" családban nőltél fel.)

"Neked miért fáj ha valakinek ez a hobbija?"

Ha fájna, akkor anyázásba torkollott volna a dolog.Miből gondolod, h fáj neki?

"de nem kell mellé elméleteket gyártani az "értelmesebb vagyok" " szegény környezet"

Sajnálom, h ilyen tudatlan vagy.De, hogy megtanuld az értékeket megbecsülni.Igenis át kell élni egy szegény korszakot.16 éves pistike aki 200ért kap, csakúgyból kártyát, vszínű nem egy normális/objektív látókörrel fog rendelkezni öregebb korára.Ez tény.Nem itélkezés.(kivételek vannak 1%, ez a természetes.)

De azért, örülök, h vannak olyanok is akik átlátják, h ez nem más csak az idiótákról még 1 bőr "lehúzása".