• LADA Kalina
    most komolyan, nem gondoltam volna hogy ennyi 1síkú b*rom van aki azt hiszi hogy valakinek azért van rossz véleménye valamiröl mert irigy, szerintem ezen emberek átlagéletkora nemigen éri el a 2 számjegyű tartományt... vagy inkább az iq-juk? én például azért vagyok rossz véleményen erről a kártyáról, mert kicsit értelmesebbnek tartom magam annál, hogy minden pénzemet játékoka és ezek kiegészítő kellékeibe öljem, és szerintem másoknak is felül kéne emelkedni ezen a szinten
    itt úgy láccik vannak páran akik azt hiszik, hogy csak úgy lehet gondolkodni ahogy ők gondolkodnak... de most mondok egy megrendítőt, lehet máshogy is... jobban, okosabban...
    aki játszani akar csak, az vegyen valami konzolt, vagy vegye meg mind, ha ennyi pénze van, a számítógép szerintem nem arra való, hogy bekapcsolástól kikapcsolásig jáccanak vele, ja meg néha netezzenek...
    mellesleg habár nem vagyok "sötétzöld", egyszerű oktalan környezetszennyezésnek tartom, ha azért fogyaszt valaki sok áramot, mert szép grafikai környezetben akar jáccani... attol nem lesz jó 1 játék, a legjobb játékok szerintem még a comodore-os meg a dos-os időben voltak, azoknak volt hangulatuk...