Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• vrtg
    Na, állomásos pálya letudva puristen csak öltönyben, 0 detection/kill/leütéssel. (kép1, kép2)
    Szeretem a nehéz játékokat, a kihívást meg gondoltam, hogy mocskos nehéz lesz egyenruha nélkül (az előző pályák ehhez képest semmik nem voltak), na de ez egyszerűen botrányos, új értelmet nyer a fake/artificial difficulty kifejezés. Ha a legkisebbet hibázza az ember, kész vége. Gyakorlatilag minden rendőr scriptelt útvonalát meg kell jegyezni, hogy sikerüljön, ezen kívül egy jó nagy adag szerencse is kell, hogy a tömeg feléd sodródjon és így el lehessen vegyülni.

Nem elég, hogy rohadt nehéz de bugos is amúgy a pálya, négyszer csináltam meg és csak utolsó alkalommal kaptam meg az infiltratort. Először akkor vettek észre amikor MÁR bent voltam a kocsiban (kibaszott BS), utána kétszer senki nem vett észre mégsem kaptam meg a challenget. Utánaolvastam és másnak is volt ilyen gondja, szóval ha esetleg valaki olyan elvetemült lenne, mint én és így akar végigmenni: A végén mikor felszállunk a vonatra nyomva KELL tartani az instinctet egészen addig amíg be nem jön az értékelő tábla különben nem kapsz infiltratort.