-
Nah jó újrakezdtem a dexter labor bejáratától lopakodva, így már jó de a bánya megint frankó volt. Kidugom az orrom, spotted. Persze uniformisba.
Meg az külön vicc hogy ott áll az őr a lépcsőnél, az istennek nem akar arrébb mászni, gondolom valami hülye script aktiválja a szerencsétlent.
Megyek őr ruhában már előre benyomom a pofatakarást, már rég elhagyom az embert, el is fogyott a csík. Erre ahogy visszavált normál módra, spotted. What? Why?
A másik amin fejemet fogtam hogy itt mindenki jön utánam. A recepciósnál fönt volt pár civil. Egyik őr kiszúr, bementem valami elhagyatott szobába. Fake surrender, el is kaptam, épp ütném le de az egyik nyomi civil meg benyit és engem bámul, aztán meg megijedt. (ergo mint az őrök ők is követtek ha spotted lettem)
Haha, marha jó. Ennyi erővel piros céltáblával is mászkálhatnék "bérgyilkos vagyok" cetlivel a homlokomon, mert ez nevetséges akkor is hogy mindenkit fényévekre el kell kerülni nehogy kiszúrjanak.
Bezzeg mikor a kopasz fejem csillog a fedezék mögött, az arc rám nézz, simán lát engem de nem bukok le mert fedezékben vagyok. Ez mi már?
Itt minden a normális észjárással ellentétesen műkszik. Fölrobbantom az egyik csoportot, 5-6 ember repked ide oda, Erősítés érkezik minden irányból. Én meg elbújok egy Hide mögé, úgy teszek mintha néznék valami monitort. Jah, hullák körülöttem, mindenki vakarja a fejét. Nem feltűnő egyáltalán hogy egy kopasz űrge 2 méterre a hullahegyektől olvasgat.
A másik "felveszek egy jó kis rucit, olyat amit mindenki hord, és majd jól beolvadok a tömegbe mert senkinek sem tűnik fel"
Yep, és az a feltűnő ha úgy vagyok öltözve mint mások. Olyan ruha kell amit nem hordanak. Logikus.
Szóval ha 47-es összegyűjtené egy nagy kofferben kalandjai során szerzett öltözékeket akkor beöltözhetnék mondjuk Chicago-i rendőrruhába és úgy mászkálhatnék a dexter laborban. Egyedi ruha, ilyet senki nem hord itt, elvagyok vegyülve, egyáltalán nem feltűnő. Tiszta sor. Nem törődne velem senki.
Javítsatok ki de ez a játék annyira nem logikus, annyira idióta módon működik hogy teljesen szétbarmolja a játék élményt. Homlokegyenest szemben megy azzal amit az ember logikusnak tart.
Ilyen a fedezékből fedezékbe való gurulás is. Azt hinné az ember majd olyan ruhában mint a többiek elvegyülök ha normálisan viselkedem. Nem.
Ott állok 50 méterre mozdulatlanul és lassan telítődik a lebukás mérő. Háttal vagyok, gondolom nagyon feltűnő vagyok. DE! Az teljesen helyénvaló hogy látnak engem amint épp fedezékből fedezékbe vetődöm, a saját öltönyömben. Még csak meg sem rezzen az ipse hogy mivolt ez. Gondolom itt mindenki így közlekedik.