Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• Ryder62

Most tartok a dexter laborban, és már én is azon a véleményen vagyok hogy úgy szar az egész ahogy van. Halálba idegesít hogy abból áll a játék hogy beöltözve is 2km-re el kell kerülni az ellenfeleket mert kiszúrnak. Be vagyok öltözve, háttal állok a ipsének, 30 méterre van tőlem, de már telítődik a lebukás mérő.

A pályák eszméletlétül hulladékok. Van egy kettő ami jó de a többi pfff...

Persze annak sincsen semmi következménye ha lemészárolok mindenkit.

Nem tudom mennyi van még hátra de ez a laboros rész most már felidegelt.

És az a szép az egészben hogy próbálok lopakodni de a nyomorult rendszernek hála mindig kiszúrnak ráadásul tök élettelen az egész. Elsétálok valaki mellett már lebukok. Miért? Mert nem látott még. Ha ott állnék a pofájában hosszú másodpercekig akkor megértem de így hogy kb lát max 3-4 másodperc erejéig már gyanús vagyok?

Hitmanben mi volt a lényeg? Álruhák, célpontok, nyitott pályák, lopakodás, tervezés, silent assassin rang elérése.

Itt meg: álruha szart sem ér, célpontok alig vannak, cső pályák, lopakodás úgy ahogy elmegy, tervezéseknek nyoma sincs, SA rang egyáltalán létezik?

Szóval jó gém lehetett volna de tényleg csináltak belőle egy lödözős cső játékot.

A vicc meg hogy kiírtok mindenki de ugyanabban a légtérben 20 méterrel arrébb nyugodtan sétálgatnak. Ez mi?