• Black Hawk
    Aizen és ichigo elsö találkozásakor Ichigo hárította Aizen kardját. Ami utána jött: "az 1 ujjal megállítom a kardodat mert én isszonyat faszagyerek vagyok és nálam gonoszabb rosszfiút még nem láttál" az szerintem már csak a kard képessége volt -megtévesztés-. Elhiszem hogy Aizen erös mert hát Grimmjawot is pikpak kifektette (a szemét). De azt azért nehéz elképzelni hogy a hollowok csak úgy engedelmeskednek neki. Biztos hogy van valamijen trükkje amivel féken tudja tartani öket.

Én igazából a kapcsolatukat nem értem.
    Hétvége világos délután. Aizen gondol egy nagyot beugrik két cimorájához Gin-hez és Tousenhez.
    Aizen: Átugrom Hueco-mundoba hogy korlátlan hatalmat szerezzek, van kedvetek velem tartani?
    Gin:"vadul vigyorog mint vadalma" áhááá komám 5.-ik kapitány san végül is miért ne.
    Tousen:Az igazság nevében....."félórás monológ" induljunk.

Höseink feltünés nélkül átmennek a Hollowokkal tarkított üres-mundoba.
    Hollowok:hmmm shinigamik. Mit kerestek itt hol a hollow sem jár csak repül.
    Aizen miközben a kapitányok megértöen bólogatnak mögötte: Gondoltuk elmegyünk világot látni, de ha már itt vagyunk akkor az uralmunk alá hajtunk minden hollowot és átlépjük a korlátainkat ..."2 szezonos monológ a korlátokról ugyanabban a nyugis hangnemben, végül is lazán ráérnek"... szóval hajoljatok meg elöttünk hollowok.
    Hollowok: végül is már úgy is hiányzott egy vezéregyéniség az életünkböl kerülj hát beljebb.

A semmiböl elötünik egy alak: A nevem Ulquriora Shiffer és nem árulom el, hogy 4 es a számom és imádok gecizni mindenkivel aki beszól a szexi fönökömnek.
    Aizen: Shiffer ez még nem a te évadod gyere vissza késöbb...
    Hösies kapitányjaink hazatérnek. Aizen elmegy hogy jelentést tegyen fönökének.
    Aizen: Hát a mai nap is eltelt valahogy. Holnap megyünk feláldozható mellékszereplök után kutatni.
    K.T.:jól van fiam. Minden a terveim szerint alakul. De vigyázz.. ne becsüld le ellenségeid különösen a pubertás korba belépett epret.
    azzal K.T elrakta a tust és elment aludni.

visszaolvasva nem ezt akartam leírni de annyira magával ragadott hogy az csak na:D.

U.I:az internet explorerem fos úgyhogy a hosszú ö így jelenik meg Q... ezért nincsenek hossz Q betqk nem azért mert nem tudok helyesen írni...:D