• _Vegeta_
    #398: Mindenkinek maganak kell eldontenie mi az ami szorakoztatja es a nemtetszeset lehetoleg nem abszolut fogalmakkal alatamasztani egy olyan temaban ahol nem letezik ez a fogalom.

A DB-t belekeverted, itt mindig kotelessegemnek erzem hogy megvedjem. Egy Naruto-hoz vagy Bleach-hez kepest a DB az amiben az idohuzas egyaltalan nem szerepel. A harcok kicsit elnyujtottak igaz, de a sztori nagyon gyorsan halad. Rengetegmindenrol van szo benne ellenben a Narutoban még mindig Szaszukéznek a Bleachben még mindig az Aizen a főgóré. Szoval peldad/osszehasonlitasod helytelen. Egyebkent mindkettotoknek ajanlom hogy egyeb shounen alkotasokat is tapasztaljatok meg. :)

Bucser:
    "Bocs, hogy elveszem a hobbidat. Nálam ez munkahelyi ártalom."
    Ezt nemertem, de talan jobb is igy.

"Én azért láttam igencsak érdekes összefüggéseket. (nekem a Kenshin közepe is unalmas volt)
    Szerintem 50 rész elég egy témára. Ezek a 150-200 részes vackok túl hosszúak és unalmasak."
    Ezzel sem ertem mi a fenet akarsz mondani. Azert valamit le kene szogezni, valami nem attol lesz igenytelen mert NEKED nem tetszik. Ugye ebben egyetertesre tudunk jutni? Hogy mennyi epizod eleg egy temara ezt maga a tema es a tema elmeselesenek a modja hatarozza meg. Megint abszolutsagot probalsz olyan helyre rendelni ahol az nem letezik.

"Ezt pedig honnan vetted???"
    Bevallom egy kicsit igazad van az elejetol fogva. A gond velem van, mert en nem szeretem ha egy amerikai tv-s fogalmat egy masik orszag, teljesen mas sugarzasi rendszerevel azonositjak. Szamomra egy evad csak es kizarolag osztol-nyarig tarto illetve nyari szezon lehet. Az animek sugarzasa ehhez kepest teljesen rendszertelen, hiszen evszakonkent kerulnek uj animek adasba es a sugarzas nagyjabol egesz evben tart.

"Business és lehúzás as usual..."
    Japanban minden uzlet es ott barmit el lehet adni.