• armageddon666
    Hááát igen... sztem ez mondjuk nem volt spoileres :D nade: mostani arrancarok tényleg elég rondák voltak :S meg hogy a harc ketté lett vágva O.o... egy ILYEN harc... pfff... meg az egész rész tiszta sötét volt -.- de Chad rengeteget beszélt XD ezért már megérte megnézni ^^ de lesz ez még jobb is :P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak engem zavar ez a pwnzolnak aztán instantba pwnzolunk? pl az erőfelengedéses mutatvány ami volt... néhány szánalmas arrancar ott szadizta a kapitányokat, aztán mikor felengedték az erejüket akkor meg szinte egyből győztek -.- mostani részben ez úgy volt hogy nemtudnak hozzá sem érni az ellenfélhez, aztán a rsz vége felé rájönnek hogy hoppá cserélni kéne (mikor chad nem találta el a repülő arrancart először egyből tudtam hogy cserélni kéne :\) aztán cserélnek és jéééé pwnage...

elvileg köv részben megismerjük az összes Espadat szal reménykedem ^^

Aizent eleinte nagyon nem csíptem mert olyan kétszínű dög volt :K de az új frizkóval meg stylejával megkedveltem ^^ Ichimarut sem nagyon csíptem eleinte, de aztán mostanában más a véleményem xD (bár nem sokat szerepelt -.-) Tousent viszont nagyon nem bírom :\ Grimmjow és Ulqiorra
    a legjobbak :K kár hogy megfognak halni :C (legalábbis meg kell halniuk... vagy nekik... vagy a shinigamiknak... ám utóbbi esetben vége lenne a Bleachnek nem? :D)

Mangásoktól egy kérdés: lesz még Hollow Ichigo? ^^ (mármint nem a Vaizardos maszkos ichigo hanem a belső hollowja :K)
    Mangásokhoz egy kérés: ha nem az aktuális résszel spoilereztek hanem a mangából ami ugye valamivel a sorozat előtt van, akkor azt valahogy külön jelöljétek plz !