Major#13
1. Nem hinném hogy japán lenne a fő piacuk (x360), mivel a japánok csak azt veszik ami japán a többit elvetik, ebbe belegondolva, pozitív hogy vettek egyáltalán ott boxot ;) /amúgy kb. 420 ezer db kelt el japánban :P/
2. 1 db legyártott ps3 után mennyi minusza is lesz a sonynak? (Ha olcsóbb lesz még több minusz)?
3. Miért "mondott le" Kutaragi, biztos nem nyugdíjba akart menni, csak rákelett hogy pillantson a sony pénzügyeire.
4. Ollózva - Szerinted ez pozitív reklám?
"Ken Kutaragi elhagyta a Sonyt
A sokak által a PlayStation család atyjaként tisztelt szakember a korábbi bejelentésnek megfelelően távozott a japán óriástól. A lépés oka a gyenge PS3."
"Time: 2006 legnagyobb bukása a PS3"
"A Sony hatalmasat bukott a PlayStation 3-mal, de úgy látszik, még mindig nincs vége, mert a vállalat vezetői tegnap bejelentették, hogy a PS3 az idei gazdasági évben 50 milliárd jen (körülbelül 413 millió US dollár) veszteséget fog termelni, mert az új játékok kiadásáig tovább növekednek a veszteségek."
"a létfontosságú Japán, és egyéb játékfejlesztők sorra pártolnak el a Sony-tól, hiszen érzik, hogy ha így folytatódnak a dolgok, akkor szépen felkopik az álluk. Már Hideo Kojima az MGS atyja is bejelentette, hogy az MGS4 után Xboxra is fognak feljelszteni, ez korábban elképzelhetetlen lett volna. A capcom pl 1 millió fölötti eladást produkált a Dead Riseingból és a Lost Planetből, a váratlan sikerek után a Sega úgy döntött, hogy az Exkluzív Virtua Fightert kihozza 360-ra is.
5. Miért kell eröltetni olyan technikát, ami még nem is biztos hogy be fog futni, aka blue-ray? Mikor még csak most kezdődött el a következő adattáróló háború (?)
És bocsika, hogy nem vagyok képben statisztikailag, meg játékilag, mint te de sajnos nincs időm éjjel nappal hajkurászni a kiadásokat az új megjelenési dátumokat és demokat.
Hisz nekem családom is van ami nem pc és nem is konzol a drága :)
Csak gondoltam bekommentelek, hogy tényleg valóban nem megy ez a szekér annyira mint a sonyék annyira szerették volna :)
De, hiába akarod egy linux fannak bebizonyítani, mondjuk hogy a win 2003 server is felveszi a verseny a szerver ágban linux rendszerekkel.
Vagy egy Apple Fannak, hogy igen is nem csak Ipod létezik a világon.
És egy ps3 fannak, hogy xbox 360 sem egy "sárgakezettáskínaicsoda" ;)