• NEXUS6
    Hát te nem vagy egy tájékozott M-ber, azt már látom.

Bukás, hmmm... mondok egy példát: XBOX/xbox360 japán eladások. Na az bukás!
    Az hogy mi volt a Sony üzleti terveiben azt meg se te nem tudod, se én nem tudom. Minden esetre ha valamit milliószámra akarok eladni azt nem adom exluzív módon drágán. Egy bázist akartak megteremteni fanboyokból, hc gámerekből, akik aztán majd teledumálják az ecceri kazuál júzer fejét, hogy ilyet vegyen papa mert ez jó. A M$ is ezt csinálta, csak ő gagyi hw-t ad, aminek marhára nem lesz jó híre, a Sony meg atombiztosat. Ha most tényleg bejön az olcsó fapados PS3, akkor lehet hogy ez nem volt egy rossz stratégia.

A GTAIII-tól kezdve minden megjelent xboxon. A GTAIV PS3 exkluzivitásáról nem tudom meddig volt szó, minden esetre már vagy 1 éve nem téma a dolog.

FFXIII: kicsit régiek az infóid, ideje lenne befrissíteni.
    "On June 5, 2007 Shinji Hashimoto disclosed information to Japanese company Nikkei BP that they are not currently planning on releasing any Final Fantasy titles on the Xbox 360. Hashimoto stated that while Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers is currently in production for the Wii, plans to develop a Final Fantasy title for the 360 are currently "a blank page".[19]"

Olvassad te is a wikit az viszonylag jó.

Szal, te is olyan fanboy vagy akárcsak jómagam, de te még annyira elbizakodott is vagy emellé, hogy lusta vagy utána nézni a dolgoknak.