sonicXX#192
A bosszúra vágyás és a bosszú megcselekvése más dolog. Volt egy barátnőm fiatalon, akit a piás-drogos haverjai folytottak vízbe, úgyhogy szerintem ha kettőnk közül valamelyikünk tudja, hogy mi megy végbe ilyenkor az emberen, hát akkor én biztosan tudom. Sőt: volt olyan barátnőm is, akit 11 évesen egy betegállat berántott egy furgonba iskolából kifele menet és orális szexre kényszerítette! Nem nevezném magamat érzéketlen vasgolyónak, de azért nézd vissza nyugodtan a hozzászólásaimra, és kérlek mutass rá azokra, amelyekből ezek a fájdalmas tapasztalatok egyértelműen kiviláglanak. Nem hiszem hogy találsz ilyet abban az esetben, ha erre nem hívom fel a figyelmed. Szerinted miért? Mert szerintem azért, mert ezt is fel lehet dolgozni, helyre lehet rakni, és akármilyen szar és nehéz is, de lehet ezekkel az emlékekkel is élni az életet, belátván azt, hogy számomra nem okozna beteges lelki beteljesülést, ha megölném azokat akik megölték a barátnőmet, vagy felakasztanám és megkínoznám azt, aki a másikat megerőszakolta. Mert ha megtenném, semmiben sem lennék különb náluk.