• duke
    "Ami viszont engem a legjobban érdekelne, az az, hogy a nőknél ilyen miért nem alakult ki.
    Én még nem olvastam olyant, hogy egy nő molesztált volna egy kisfiút, vagy kislányt."

A BRFK honlapjan irtak egy tanulmanyban(mar nem talalom,mert mar ket eve olvastam,es kozben atszerveztek az egesz lapot).Aranyaban lenyegesen tobb pedofil no van a tarsadalomban mint ferfi.Csak arrol van szo,hogy a noknel altalanosagban elfogadott tarsadalmi szerepuk,miatt ez sokkal kevesbe veheto eszre,sokkal kevesbe kirivo.Ha egy no simogat csokolgat egy gyereket,azt teljesen normalisnak veszuk es eszunkbe sem jut barmit moge gondolni.Leginkabb azert mert a tarsadalom a noket meg mindig aszesexualisnak tartja.Mig ha ugyanazt egy ferfinal latnak,akkor azonnal arra gondolunk,hogy ez biztos egy szadista perverz pedofil,aki csak ugy szorakozasbol gyerekeket szokott kinozni.
    Meg tegyuk hozza azt is hogy azert sem tudunk a noi pedofilokrol,mert a bulvarlapok szamara ez rontana az uzletet,ezert az ilyen hireket nagyvonaluan ignoraljak.Ha kiderulne hogy a nok is lehetnek pedofilok,akkor az onnatol mar nem is lenne annyira szornyuseges dolog,vagyis kisebb lesz a szenzacio erteke az egesz pedofilianak,csokkenek a bevetelek.