• wanek
    Szerintem nem arról van szó, hogy a pedofileknek más lenne az agya. Ez kb. olyan perverzió, mint a pisi-kaki, szadó-mazo, animalsex (mint pl. a csicskánál), és még sorolhatnám. A perverziókkal kapcsolatban addig nincs is gond, amíg az
    nagykorúak között, és önként történik. A pedofilia védett korban lévő gyerekekkel valósul meg, ezért büntetendő, és üldözendő. Több libsi is próbálta védeni ezeket, pedig aztán mindent megérdemelnének. Én még egy olyannak is eltörném a kezét, aki az autómat próbálná rongálni, hát még ha a gyerekemmel próbálkozna!

A buzeránsok is egyfajta perverziót képviselnek, szerintem szó sincs ott sem semmilyen betegségről, egyszerűen manapság divat. Én megvetem őket, de elfogadom, hogy vannak, amíg ezt, mint bármilyen más perverziót, a nagy nyilvánosságot kizárva intézik el egymás között. De hogy felvonuljanak! Én nem engedném.

Jött itt valamelyik libsi történelmi és egyéb példákkal. És? Mi nem akkor élünk, mi nem máshol élünk, és ha valakinek nem tetszik, az elmehet.