Más a pedofílok agya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar a megfogalmazas is hibas.A pedofilia nem valosul meg senkivel es semmivel.A pedofilia szimplan csak egy sexualis iranyultsagot jelent,pont ugy mint a heterosexualis,homosexulias,bisexulias iranyultsag.Es nem is buntetendo,mint ahogy peldaul heterosexulitas nem buntetendo.Es nem is hiszem volna barmi ok arra,hogy egy sexualis iranyultsagert buntetni kene barhogyan is.
A legkevesbe sem jutna eszembe egy ilyen tragedia eseten,hogy oncelu bosszut alljak valakin.Egy normalis embernek eszebe sem jutna a sajat onzo bosszujaval torodni,amikor ilyen szornyu dolog tortenik.A gyereknek ugyanis semmit sem hasznalna,az ha lemeszarolnek 1000 pedofil sexualis iranyultsagu embert.Napi 24 oraban a gyerekemmel foglalkoznek,meg 50 pszihiatert keresnek fel,hogy valahogy mersekeljuk,feloldjuk ezt a traumat,minnel hamarabb.Eszembe sem jutna veres bosszut allni.Nem hogy talalkozni,meg gondolni sem akarnek arra az emberre,meg az esemenyre.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szoktam írogatni szûz emberekkel, akik mondjuk már jóval 25 vagy akár 30 felett vannak, és nekik még eszükbe sem jutott megerõszakolni másokat, és láss csodát, még kupiba sem képesek elmenni, elég a mancsuk. Pedig ugyanolyan nemi vágyaik vannak, mint másoknak. Kilátástalannak is tartják, hogy partnerük legyen, mégsem erõszakoskodnak és darabolnak föl szép lányokat.
A pedofilnál sem alap, hogy megerõszakol gyerekeket, sokkal több ilyen hajlamú ember élhet, mint ahányan elkövetnek ilyen bûncselekményt.
Meg aztán hallani olyan esetekrõl, hogy saját gyermekével követ el ilyet, tehát van felesége stb. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy egyedül a gyermekekkel tudnák kiélni a nemi vágyaikat.
Gondolatbûn-e?
Mert az egy dolog, hogy ha a családom bármely tagját (nem csak a kislányomat) valaki BÁRMILYEN módon bántja, feltámad bennem az õsi védelmezõ/bosszuálló ösztön, és vért, beleket, meg törött csontokat akarok látni. Ha az elkövetõ balszerencsés, és még azelõtt összefutok vele, hogy megnyugodnék, akkor mindketten megszívtuk.
De nem az õsközösségben élünk, ahol ez az eljárás helyesnek volna felfogható. Ha a büntetõjogot nézzük, akkor a büntetésnek két fõ célja van:
- a speciális prevenció (megakadályozni, hogy az elkövetõ újabb bûncselekményt kövessen el),
- és a generális prevenció (megakadályozni, hogy bárki más ilyen bûncselekményt akarjon elkövetni)
Voltak olyan elméletek, ami szerint ide tartozott a "társadalmi bosszú" is, de ezek már rég túlhaladottak.
Értem én, hogy a speciális prevenció pl halálos itélet esetén tökéletesen megvalósul, de mégsem számít ma elfogadhatónak ez az út.
Ráadásul, honnan tudhatod, hogy az a gyermek, aki erõszakos pedofil cselekménnyel vádol valakit, feltétlenül igazat mond? Hiszen lehet, hogy épp az apja követte el rajta az erõszakot, az anyja támogatásával, (sajnos gyakoribb, mint az idegen által elkövetett), és pl az orvos amikor a sérüléseket meglátva rendõrt hív, a gyerek inkább kitalál egy történetet a szomszéd cukros bácsiról, semmint bemártsa a szüleit. Ha pedig valakire rávetül a pedofília vádja, akkor mindenki eleve bûnösnek fogja tekinteni, és ha nem ítélik mégsem el, akkor a köztudatban még bennemarad, hogy "a rohadt pedofil kibújt a büntetés alól, biztos volt pénze jó ügyvédekre".
Gondolj bele, a bírók, és bíróságok, egy egy ügyet olyan részletekbe menõen ismernek meg, ahogy azt egy kivülálló soha nem fog.
Én a magam részérõl, nem vagyok sem bíró, sem Isten. Az ítélkezés, és a büntetés kiszabása kizárólag az õ feladatuk.
Ha mégis önbíráskodnék, az csakis érzelmileg rendkívül feldúlt állapotomban következhetne be, és kétségkívül helytelen és büntetendõ cselekedet lenne.
persze ez a cikk enyhén fajelmélet de semmibaj, manapság már mindeki írhat internetre
nagykorúak között, és önként történik. A pedofilia védett korban lévõ gyerekekkel valósul meg, ezért büntetendõ, és üldözendõ. Több libsi is próbálta védeni ezeket, pedig aztán mindent megérdemelnének. Én még egy olyannak is eltörném a kezét, aki az autómat próbálná rongálni, hát még ha a gyerekemmel próbálkozna!
A buzeránsok is egyfajta perverziót képviselnek, szerintem szó sincs ott sem semmilyen betegségrõl, egyszerûen manapság divat. Én megvetem õket, de elfogadom, hogy vannak, amíg ezt, mint bármilyen más perverziót, a nagy nyilvánosságot kizárva intézik el egymás között. De hogy felvonuljanak! Én nem engedném.
Jött itt valamelyik libsi történelmi és egyéb példákkal. És? Mi nem akkor élünk, mi nem máshol élünk, és ha valakinek nem tetszik, az elmehet.
Szemétdomb köz 13, Pszudeopolisz, Sto-síkság, A Korongvilág, A Nagy A\'Tuin hátán, A Világegyedem, ür. nr. Még több ür
Szerintem ezt egy 3 évwes semennyire nem fogja fel, nem több számára mint egy pelenkázás vagy mozsdás. Ezért nem értem, hogy okozhat szellemi rendellenességet.
bizonyítsd be hogy nem igaz, meg mosd magad tisztára, nem fog menni
3 éves gyerek nem fogja tudni elmondani mi történt, fõleg 6 évvel késõbb, max azt mondhatja amit anyuka belesúlykolt
ha meg igaz, akkor meg a faszfej megérdemli a sittet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://index.hu/politika/bulvar/torokb0927/
Itt egy cikk, ma jelent meg stb. szörnyû meg minden.
A cikk utolsó 2 sora kicsit nekem furcsa.
Egy 3 éves gyerek hogy szenvedhet ilyen lelki sérülést? nem is emléxik arra mi történt.
Gondolj bele, pl egy 14 és fél éves (évvesztes) lány lefekszik a 13 és fél éves osztálytársával. Miért lenne ez büntetendõ???
Szerintem a pedofilia esetén igen, mert az egyik fél védtelenségével él vissza az elkövetõ. Más esetekben nem kéne. Kurvára nem szeretném, ha legyógyszereznének, mert nem hiszek istenben, vagy mert nem a jobb oldalon akarok menni az úton.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
HAHA
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Van egy 12 éves kislányom. Az Úr irgalmazzon annak a pedofilnak, aki hozzáér.
De ez nem változtatja meg a tényeket:
- A "pedofilperek" (ilyen néven nincsenek, de hagyjuk a jogászkodást), és a nemi erõszakos bûncselekmények perei nagy részt szimpla boszorkányüldözések. Ha valakire a gyanú árnyéka rávetül, NEM TUDJA BEBIZONYíTANI (legalábbis a társadalom elõtt semmiképp) hogy ártatlan. (Az ártatlanság vélelme le van szarva)
- Gyakran a legvadabb pedofil és buziellenes hangadókról kiderül, hogy titokban erre vágynak, és ezt kompenzálják túl.
Más
12 és 14 év közötti önként beleegyezõ kiskorúval a közösülés és fajtalankodás csak akkor bûncselekmény , ha az nem egyezett bele (erõszakos köszörülés, vagy fajtalanság), vagy az elkövetõ 16 év felett van. (megrontás)
12 év alatti áldozat esetén, a beleegyezés nem számít (ugyanúgy erõszakos közösülés), viszont ha tényleges erõszak áll fenn, súlyosabban minõsített eset.
Ha bebizonyosodik, hogy a pedofília betegség, valószínûleg idõvel megváltozik a büntetõjog hozzáállása is.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Szerinted ilyenkor pszichés mellékhatás sem játszik be, akár elfogadja az ilyesmit a társadalom, akár nem?
Viszont akkor töri egyes, ne menj érettségizni.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
-Az társadalomban elfogadott normákat követõ emberek sem erõszakolnak meg csinos nõket, holott ez lenne a természetes, ha a pedofil hajlamból egyenesen következik a kislányok megerõszakolása.
Én minden pedofilnak csak azt kívánom, hogy a ferde hajlamuk mellé ne társuljanak olyan indulatok, mint amik ezt a gyöngyszemet iratták itt valakivel:
"de azt is kivánom neked tapasztald meg milyen lenne ha a te lányoddal történne meg..."
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Anno az ókori Görögországban csak az lehetett férfi, akinek volt egy idõsebb férfi szeretõje. (kiegészítés: manapság már inkább a férfi helyett a köcsög buzit mondják rá)
"Na ez azért erõsen függ a két személy korától, és a fiatalabbik érettségétõl. Gyermek esetén nagyon is orvosi (fejlettlen és méretben "nem passzoló" nemi szervek sérülése), plusz pszichológiai probléma. Utóbbi talán egyszerûen kiskorúnál is fennáll. (Miért akar jóval idõsebbel kapcsolatot.)"
És sok esetben nem 18 évestõl kezdõdött a férfivé válás, hanem korábban. (kiegészítés: erõsen kétlen, hogy egy 18 év alatti fiúhoz passzolna egy 40-60 éves férfi, viszont náluk ez a kis "kényelmetlenség" a férfivá válás része volt)
Na ez azért erõsen függ a két személy korától, és a fiatalabbik érettségétõl. Gyermek esetén nagyon is orvosi (fejlettlen és méretben "nem passzoló" nemi szervek sérülése), plusz pszichológiai probléma. Utóbbi talán egyszerûen kiskorúnál is fennáll. (Miért akar jóval idõsebbel kapcsolatot.)
Amennyiben gyermekrõl (mondjuk <12) van szó, egyértelmû a természetellenesség is: az állatvilágban elég ritka a nem ivarérettkorúval való párzás. (Mondjuk a legtöbb állatfajnál eleve csak az éppen fogamzóképessel történik párzás, de fejlettebb állatoknál nem csak ekkor.)