AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • kHares
    Lentebb írtátok a sacrifice-al minden csapatot lehet növelni. Nos a sárkányokat nem. Az már tényleg durva lenne. Meg föltámasztani se, egyedül az inkvizítorok tudják a zöld(emerald?) sárkányokat ressurectelni.

Amúgy nagyon jó kombókat lehet összerakni varázslatokból + tárgyak meg egységek amik egymást erősítik. Higher magic-től nem kell félni, nekem 3-ason van de így is eltelik vagy 5 kör csatánként. Feketesárkányok ugye lerázzák a varázsatokat aztán elmegy az időm a sacrifice/ressurect dolgokkal. Illetve ez a pain skull a sírba visz. 1%-onként csökken minden csatánál és veszi el a helyet értelmes dolgoktól.

Lehet már tudni a pontos mechanikáját a spiriteknek? Értem ez alatt az xp növekedésüket. Néha kapnak a nem offenzív dolgaikért is néha nem, számít-e ha több sebzést okoznak vagy többször elsütöm egy csatában. Amúgy meglepően jó ez a játék csak konkrét infó ne hiányozna.

A team amivel kisérletezek: a 3 fajta sárkány, inkvizitor és evil beholderek. Gondolkodtam egy durva necromantán, csak élőholtak + dark commander 3as szint de nem tudtam időben bérelni a jobb egységeikből. Talán impossibble szinten :)