AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Szeszmester
    Tovább teszteltem a játékot, nagyon jó :)

Azt vettem észre, hogy eleinte nehéz és sok az újratöltés, 1-1 támadás során csaták sorsa alakulhat.
    A véletlenszám-generálás elég érdekes, talán a csaták előtt csinálja vagy nemtom, de volt csata, aminek többször nekifutottam és az ellenfél mindig a kulcspillanatban sebzett kritikusat.

Viszont egy idő után elkezd erősödni a hős (a többszörös túlerővel persze itt sem tud mit csinálni), főleg, amikor megkapja az idézhető szellemeket. Innen arról szól a játék, hogy egy területen elkezded sorban darálni az ellenfeleket, hogy a "düh" értékedet magasan tartsd, mert ebből idézed a szellemeket. Ha ez lecsökken, vagy kezd fogyni a sereged, akkor lehet kezdeni a fosztogatást a megtisztított területen.

Minden egységnek saját speciális képessége van, amiket a végletekig ki kell használni.
    Olyan serweget kell összeállítani, amiben különböző erősségű, egymást kiegészítő lények vannak! Szerintem nagyon jó a megoldás, mintha a Heroes rendzserénél is jobb lenne! Itt rá vagyunk kényszerítve, hogy egy viszonylag gyenge egységet is használjunk, mert csak abból tudunk nagy tömeget a seregünkben tartani, akik így iszonyatos sebzéseket képesek osztani. Viszont önmagában gyenge, varázslatokat mindenképp rá kell pakolni, illetve védekezésnél más egyésget kell használni, ami bírja a strapát.

Alig várom az angol változatot, ott varázslót fogok indítani :)