AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Szeszmester
    Szóval kipróbáltam a játékot, pár órát játszottam is vele.

Szeintem nyugodtan ki lehet próbálni az orosz verziót, annyira nem vészes.

Varázslót vagy paladint nem mertem indítani (oroszul a varázslatokról fogalmam sincs), marad a harcos!

Nagyon sok a duma, úgysem fogja az angolt semnki sem olvasgatni, egyedül a quest log lenne érdekes. Viszont a nélkül tényleg bonyi egy picit. Mind1, így is el lehet lenni, visztont van egy csomó questem, fogalmam sincs, h mi mit jelent, a hősöm pedig lassan fejlődik és pénz is alig jön, viszont a sereg fenntartásának a költségeit már nem bírom tartani. Hiába kicsik a veszteségek egy csata során, kell a folyamatos utánpótlás, az ellenséges seregek meg túl erősek.

Kifejezetten nehéz a játék (4 nehézségi szint van, a 3.-on ugrottam neki, szóval lehet könnyíteni). A csatáknál, mint rájöttem, szinte minden egyésgnek van (akár több) speciális képessége is, ezeket jobb alul lehet aktiválni, a használatuk elengedhetetlen!
    A hősnek van egy hadvezetés képessége, ez meghatározza, h egy adott egységtípusból max mennyi lehet a seregben. Ha a határértéket túllépik, a csatatéren irányíthatatlanná válnak és akár a saját egységeknek is nekiesnek!

Amúgy szinte mindig többszörös túlerő ellen kell harcolni, a veszteségek elkerülhetetlenek, a jutalom meg általában kicsi, nem fedezi a harc költségeit.

A szörnyekkel egyébként nem kötelező csatázni, néha el lehet csalni őket és felvenni a kincset, amit védelmeznek!

Viszont nagyon sokan vannak, 5-10 lépésenként valaki már a vérünket akarja. Ha menekülünk valami elől, könnyen egy fa mögött rejtőző egység karmaiba rohanhatunk!

A kamerakezelés botrányos, néha picit átláthatatlan a dolog, az üldözőket meg nem mindig könnyű lerázni.

Az első kis helyszínt bejártam, viszont ha tovább kalandoznék, a megcsappant létszámú seregemnek szinte esélye sincs a hordákban bóklászó beholderekkel szemben, szóval... Lehet nem lenne hátrány érteni a questeket.

Amúgy nagyon jó a játék, bohóckodni jó az orosz változat, ha megjelenik itthon, kötelező vétel! :)