AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • kenyeresdaniel
    Üdv.
    Na hölgyeim ,uraim ,vége.
    Mostanra sikerült végigjátszani hardon.
    A végére már untam hogy minimum félorás egy csata ha fel akarok támasztani mindenkit :S
    Nem is támasztottam fel gyakran mindenkit csak amiből már nemnagyon volt utánpotlás , vagy amiért messzire kellett volna visszamenni.
    Lehetetlen szinten bele sem akarok gondolni mennyi idő mire mindenkit feltámasztok ,úgyhogy valószínű azon a szinten nem fogom kiprobálni:P

Szinte egész végig a sámán,főmágus,inkvizitor trioval mentem.
    Pechemre nem találtam addig inkvizitort sehol,ki kellett fejleszteni.
    Élőholtak és démonok ellen egyszervú, és fekete egyszarvú volt a másik 2 egység.
    Illetve a törpöknél a trió mellett az ágyúkezelő ,és a jegesmedve.
    Diplomácia 2. szinten volt csak ,de 10% átállt akkor az már elég jó.

Legfontosabb varázslatok
    1.Adomány :) //vagy 10xer -20xor is használnia kellett az inkvizitornak a feltámasztást
    Csapda - Kezdetben állandóan ezt használtam.
    Áldás (tömeges)
    Hipnozis - sokszor használtam, gyakran "lefaragtam" annyit egy enemy egységről hogy mire ő jönne addigra tudjam hipnotizálni.
    Tükör - nemegyszer 15K környékén sebzett
    Sárkányölő (tömeges) - sárkéányok ellen mindig egy áldással és ezzel kezdtem.
    Fantom - Főleg ha nem volt távolsági egység az enemyben akkor az egyszarvúakat lemásoltam és azokkal bele a képükbe , így eljátszottak velük , és nem jöttek közel a varázslókhoz.

A dupla segerű dublőr nagyobb kihivás volt mint a sárkány. :)
    Van olyan amit nem értek , elvileg a láda szörnyei akkor fejlődnek ha használjuk őket. A Lina t használtam a legtöbbször mégis ő lett a végére a legalacsonyabb szintű :S , ez rejtély.

eredeti gamem van 1.65 patchel ,de akadtak bugok itt-ott. Hajórol ki-be szállásnál néha beragadt.

Végére épp elérte a 30.szintet. Manáját kiveslem , harag is épp ugy jött ki hogy 1 pont kellett volna a fekete lyukhoz XD.
    De nem baj a haragszívászt és a lélekszívást használtam legtöbbször,ill a goth páncélját, linanal az ellátmányt , demon barátunknál meg a falat ,nem erős de lehet vele trükközni.

http://kep.ivpicture.hu/368673.N.jpg
    http://kep.ivpicture.hu/368674.N.jpg

Valószínű beszerzem a 2. részt idővel :)