AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Tinman #2478
    "De mint mondom amúgy a legjobb game, amivel mostanában találkoztam."

A KB valóban jó játék... remekül elhiteti veled, hogy te játszol, holott a végén rádöbbensz, hogy igazából szinte (!) minden előre le van vajazva.

Miért? Gondolkodjunk.

- Fix ellenfelek, fix erősséggel majdnem fix helyen kis mozgástérrel. Soha nem csökken és nem nő a számuk, nem úgy mint a Heroesban.

- Fejlődés? Fix ellenfelek, bár enyhén változó XP-t dobálnak, de pl. a skillek területén vagy tudsz elég rúnát szerezni vagy nem. Hiába vagy az adott régióban a legerősebb, ha nincs rúna, nincs skill upgrade. Vagyis, ha bizonyos mennyiségű telepített ellent legyaktál, akkor érsz el a sztoriban/térképen olyan helyre ahol végre találsz rúnát. Ez az egész nagyon forgatókönyv szagú...

-Oltári magas vezetői képességem és diplomáciám ellenére is fehér holló sűrűséggel akarnak csak hozzám csatlakozni, pedig szentéletű vagyok erősen. Gyak. nem érzem a diplomáciai skill értelmét.

-Kezdetben a varázslatok /paplovag/ gyak. használhatatlanul nem érnek semmit. Hiába mesteri taktikus az ember, nagyon sokáig a játékban jellemzően akkor is túlerő dönt.
    Hangosan nevettem azt hiszem az Akarat próbáján, amikor van 5-6 főmágus külön szedve és szemben pár goblin, meg zombi, akik a program szerint erősebben fizikálisan, de varázslatot nem használhatnak. Lássuk vajon ki nyer.
    Még jó, hogy a varázslók... el sem lehet rontani, mert egy főmágus HP-ja 80-90 talán, a sebzésük meg azért elég komoly, ráadásul távolról már felét leölik. Forgatókönyv ízű.

A Heroes-ban keményen kellett taktikázni... itt majom módra kell kajtatni az egységek után át 5 térképen, majd visszacaplatni az ellenhez legyakni, majd irány ismét tápolni.

Az ellen részéről különösebb meglepetés gyak. soha nem ért. Nem úgy a Heroes-ban.