AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Süveg Mihály
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy-két dologban!

A játékot megvettem és már végig is játszottam a harcos módban. De a Krakennel (A harmadik főellenséggel) valamiért nem találkoztam! Melyik pályán van, ahol még nem jártam????

Mi több! Volt két olyan küldetés, amit valamiért nem voltam képes teljesíteni saját hibámon kívül!
    Az egyik: A kalóz, aki haldoklik egy szigeten, odaad egy kincsestérképet. Oké, de sehol nem találom a kincs helyét, hiába van térkép!
    A másik: A tündérek világában van egy elf dalnok, akinek a megölt szerelméért bosszút kellene állni!
    Megbosszulom, de mire visszatérek sehol nem találom a tündér ürgét!
    Ez hogy lehet! Az egész tündérföldet tűvé tettem érte háromszor!
    Harmadik problémám: Az obeliszkeket végiglátogattam, de egy hiányzik! A Kraken környékén lenne, vagy esetleg a démonok földjén (Ugyanis mindenütt máshol megtaláltam: az emberek minden táján, a törpéknél, a kalózoknál, a tündéreknél, a halottaknál.)

A démonok földjén mikor az első fődémon kastélyában teszek látogatást, száműzést is választhatok (Jobban mondva Ő akar száműzni.). Érdemes?

Más dolog: Állítólag van kód a játékhoz! Na igen, de ezt a jelet: ~ ,csak úgy tudom benyomni, ha Alt Gr-t és 1-est nyomok. Ha mellette benyomom a Shiftet, nem történik semmi, nem tudom beírni a kódokat. Bár igaz, hogy a játékot így is baromi egyszerűen kifuttattam.

Várom a segítséget és előre is köszönöm!