AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Minden helyzettől függ. Ha csupa gyors röpködős/teleportálós egységed van (mondjuk black dragon, emerald green dragon, red dragon, griff, archdemon valamelyik fairy), akkor a lassabb egységeket körbe lehet röpködni. Az evil beholder 1. szintű egységed 100%-os eséllyel altat. Tehát ha meghagysz egy jó nagy tömeg csapatot kezdettől fogva (mondjuk 2000 tündért), akkor hosszú körökig eljátszhatsz velük. (Sima beholdert enm próbáltam, vele is működhet.)

A Fear pedig csak 10 mana, és 3. szintem 4 körig tart (az intellect szerintem erre nem hat), egyáltalán nem rossz vásár, ha Lina három körönként már 18 manát hoz, akkor könnyűszerrel beleférhet.

Szintén beválhat a Sleem által megidézhető páncél is, ha ezt nem fejlesszül tovább, alapból csak 7 rage az ára. Ezzel szintén le lehet kötni négy körig egy már legyengített csapatot, persze ennél a jéggömb hosszabb távú megoldás, tehát tényleg jobban megéri.

Olcsón tényleg jó taktika a gömb, ezt nem vitatom (én is használtam, amikor az tűnt a legelőnyösebbnek), de a fejlődés véleltenszerűsége miatt megeshet, hogy roppant drága lesz. Nekem sajnos számtalanszor csak a kétféle fejlesztési irányát kínálta fel párban, így elég drága lett, nem tudtam ez ellen tenni semmit, árcsökkentést nem ajánlott. (Egyből beválasztottam a következő két képességet, ahogy kínálta, de már késő volt.)