AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • 3P
    Hát belemerülve a játékba több mint pozitív a tapasztalatom.
    Mind végletekig HoMM fan kicsit szkeptikus voltam, de a szkepticizmusom hamar aloszlott. Ez egy igazi KB. 1 hős nincs vár fejlesztés de annál több a kaland a mágia és a harc.
    Sajnos a kasztválasztást elböktem, de úgy gondoltam, hogy sorba végig játszom, de számtalanszor megfogadtam, hogy harcost kihagyom, de most is ezzel kezdtem. Azt hiszem valami közép út jobb lett volna.
    Sajnos családos emberként kevés időm jut a géphez, de néha ideülök elé és a lányommal együtt játszuk, végre egy játék ami mindkettőnknek tetszik.
    HOMM-t mindig legnehezebben játszom, ezt ismerkedésként a normál fokozaton kezdtem el (hiba volt, mert könnyű).
    Na majd a következő végigjátszásnál erre is figyelek. bár nem tudom mikor lesz az mert több hete kezdtem bele, de még mindig csak az első 4 térképen barangolok.
    Ez végre az a játék ami megéri a pénzt amit kérnek érte, jó vételnek számít.
    furcsa az hogy szinte semmi magyar oldalt nem találtam róla, pedig jó lett volna olvasni erről is kicsit (igen azt meló helyen is lehet :) ).
    Nincs valami hazai rajongói vagy hivatalos oldala?
    A fórumba beleolvastam, de kicsit sok volt itt a vita, így viszább nem mentem.
    Konkrét kérdésem nincs, mert jó mindent felfedezni, de érdekességeket szívesen olvasnék. És gondolok van 1-2 secret quest is mert van 1-2 látszólag céltalan tárgy is, de van amire szerencsére rájöttem és jó kis hidden cuccok jöttek belőle.
    Szóval van valami hazai oldala a játéknak?

Üdv.:
    3P