AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Ez lesz a naagy, csakaszépreemlékezünk háesz:)!

rotator: Nahát, mondhatom... szóval te sem hittél nekem. Ehh. Feltámasztás szempontból egyébként a Karadoros volt a legelső (sztorilájn miatt kihagyhatatlan) csata, ahol nagyon kellett agyalni. Lásd hsz 1681, 1685. Utána volt hosszabb támasztgatás is. A duplikálóshoz csak később mertem visszamenni, akkor már keményebbek voltak a spiritek, így gyorsan amortizálódott az ellen.
    Na meg az utolsó Haas-os csata is agyalós, mit vigyek, hogy csináljam. Képek: hsz 1798.

Gipsz75: egységgyártás
    alapok - hsz 1490
    hipnóval - hsz 1502
    részletesebben - hsz 1524
    éljenek a regenerálódó manaszorszok: hsz 1695.

Egységvesztés nélkül játszani, hát csak mazochistáknak ajánlom:). Zó is beleunt, igazából nem csodálom. Én nem;).

Az egész lényege, hogy folytonosan termelhető a mana, rage, amíg van ellenséges egység. Ez feltételezné, hogy nem végtelen, merthogy a méregfelhő alatt általában fogynak (vampi kivétel), van azonban egy apró dolog, amivel végteleníthető az egész folyamat, amit bár jeleztem, de még nem írtam le (és nem is fogom:) )... lehet agyalni:)!

Egyébként harcossal egyelőre még könnyebb is. Gift már van, Magic Spring is... fantom az még sehol, de nem hiányzik, akkora attak/difensz van, hogy nagyon rövidek a csaták. Lesz Sacrifice is, a monsztagyűjtögetős kveszthez a mágusnak kell még egy küklopsz, aztán beindul itt is a gyár. Mondjuk az még odébb van, a kezdőszigetet takarítgatom.

Geya még hatodik szinten lement, az volt az első varázsolós csata, addig nuku. Hmm van kép is: itt.
    Egy dolog miatt jó megint játszani, vannak új tárgyak, pölö:
    ez.Még sosem láttam... kíváncsi leszek upgrade után mit csinál.

Djuree, te merre tartasz? Én csak átnéztem Freedom Islandre, hátha van valami spell... kemény 6 scroll lehetne egyébként nálam, de annyira nem kell, hogy 133-ra duzzadtak... lesz mit eladni:)!
    Én most így nézek ki éppen.

Kár, hogy totya nem beszél velem:)! Pedig készültem, hogy "márpedig a sárkány elleni csata is számít a veszteségeknél"! Ja... na meg ki is lehet kerülni simán... kemény 60 XP tán. De talán jobb ez így:))))!