AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Jaja, van néhány ilyen cucc, másra nem jó... megtartottam én is mindent, hátha, de kevés meglepetés van.

Nem tudom, mennyire szerettek kattintgatni egyébként, de legutoljára mindenre nyomtam egy jobbklikket, hát voltak érdekes dolgok:)! Már a legeslegelején a sárkánytól elvett királylánybábu is mókás, de végig megéri a próbálkozás... és kicsit megtöri az egysíkú csatározásokat. Csak lestem, mikor mocsárföldön robbantani kell az üstöt, beleszagoltam a folyadékba és még azért is XP-t adott, "a rossz tapasztalat is tapasztalat" címszóval:). Ha nem az a a lombik volt, akkor javítsatok ki... jópár hasonló van.
    Már nem emlékszem, hogy ide írtam-é, de ha valaki köbö ott tart, akkor próbáljátok visszavinni a kezdőszigetre a koponyát Freedom Island keleti feléről. Ha nem rúgtátok fenéken a barbár (vagy milyen) muksót a kunyhóban (uezen a térképen a városban adott küldetést a tulaj, hogy tárgyalj vele), nagyon komoly pajzsot adott. Már ahhoz képest, hogy a játéknak igencsak az eleje még!