AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • totya4
    Üdv!

a 220 az irreális, én szóltam

Nem neked szólt a kérdéses hsz, de felhomályosítalak hogy attól hogy megemelték 230-240V-ra attól még a 220-as elnevezés nem tűnt el teljesen. Ha jobban megnézed nem véletlenül nem szerepelt a feszültség mértékegysége (V) a szám után. Mellesleg az általános kis teljesítményfelvételű háztartási gépeknél teljesen mindegy hogy a 220V vagy 240V a hálózati fesz, a nagyobb teljesítményűeknél meg pláne ha hosszabbítóra van kötve terhelés alatt lehet hogy csak 220V marad a 240V-ból. :) Azt gondolom te is tudod hogy nem az üresjárási feszültség a lényeges, hanem hogy terhelés alatt milyen értéket produkál.

Kiértékelve tehát a példád rossz, mert a 220 egy elterjedt kifejezés a hálózati feszre, viszont a veszteségmentes sosem lehet veszteséges, hiszen az pont az ellenkezőjét jelenti.

elárulom az egységduplikáló varázslat nevét...Nem alapból kapja meg a máguskaszt...Nekem a tizenhetedik szint után jött

Látod ebbe is simán beletrafáltam hogy simán hazudtál hiszen korábban ezt írtad: egységekből általában egyetlen egyet vettem, a többit én gyártottam le

Nem elhanyagolható hogy ez csak a 17-edik szinttől vált lehetségessé. Az pedig rohadtul nem a játék legeleje.

Ennyi csúsztatás után én már abban sem vagyok biztos hogy lehetetlen fokozaton végignyomtad mágussal. Ezenkívül szerintem kicsit nagyobb az arcod mint kellene legyen, legalábbis az eddig általad írtak alapján értékelve.