AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Totya4: a 220 az irreális, én szóltam! És erre számítanod kellett, mikor írtad! Számítottál rá? Megmagyaráznád a 220-at, hogy miért nem 230-at írtál? Esetleg úgy írtad a 220-at, hogy 230-ra gondoltál? Vagy nem direkt? Tényleg fontos lenne, hiszen ebben a fórumban olyan emberek vannak akiket ez a téma érdekel. Egyébként villanyszerelő vagy? És magadra kötö... hoppá:).

Áh, sebaj, ma nagyon jó kedvvel ébredtem totya, úgy döntöttem jó ara leszek, és elárulom az egységduplikáló varázslat nevét. Angolul Doesn't Exist a neve, magyarra "Nem létezik" vagy "Ilyen nincs" névre fordíthatták, ezt nem tudom. Nem alapból kapja meg a máguskaszt, hanem csak a kiválasztottak. Attól függően, hogy mikor indítottad a karaktert, generál egy kódot, amiben benne van, hogy hanyadik szinten kapod meg. Nekem a tizenhetedik szint után jött, mikor végigvonszoltam a törpe feleségemet a kocsma padlóján, leordítottam, majd pedig kirúgtam. Ez már elf földön volt. Ott voltak sárkányok, zöldek. A zöld a kedvenc színem egyébként. Elf íjászok akkor még nem voltak, mert a fő kvesztben kellett előrelépni. Mindegy, nem ez a lényeg. A varázslat első szinten 7 mana, hatása hogy a jobb felső sarokba kiírja az fps-t, hogy a játék hányszor frissíti a képernyőt egy másodpercen belül.
    A mellékhatása az, amiről itt mindenképp illik szót ejteni, hogy feltámaszt mindenkit és +5% életet ad, így nagyon egyszerű az egységgyártás.

Ebben a hsz-emben elrejtettem néhány beugratást, biztosan veszed majd a lapot!

További kellemes napot mindenkinek!