AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • totya4
    Helló ismét!

További, mindenfajta átgondolást nélkülöző mondataidat azzal hagynám figyelmen kívül

Élcelődünk, élcelődünk...

egy harcban végtelen mana és harag van

Akkor beletrafáltam, azaz jól következtettem ki hogy számodra ez a helyzet.

egységekből általában egyetlen egyet vettem, a többit én gyártottam le, azaz nem fizettem értük

Jó kis varázslat lehet, én még a "fantom"-nak is örülük. Azt azért nem hiszem hogy duplázna az a varázslat, kifejlesztve is max +40%-nak szabadna lennie, ráadásul mondjuk 50 szellemi pont mellett. Ha több, akkor tényleg elszúrták a mágus kasztot.
    Egy ilyen erejű varázslatot viszont biztos nem a játék legelején találtál, tehát hogy az összes egységet 1-ből kreáltad az elejétől fogva - ezt nem hiszem el. Netán a mágus kaszt nem csak a csata alatt tud varázsolni? :)

Ha nekik nem tetszik, esetleg nem akarod tovább égetni magad mindenki előtt, akkor privát.

Már megbocsáss, de én égetem magam? :) Én is írhatnék neked hasonlóan kedveseket, de már késő van. Általában az szokott lenni hogy ha nincs konkrét indok, magyarázat, akkor jön a személyeskedés :)

Kéretheted magad egyébként mint egy menyasszony, de gondolom előbb-utóbb csak kibököd annak a csapatszaporító varázslatnak a nevét amit te magad hoztál fel indokként, és azt hogy mondjuk hányadik szintűként bukkantál arra a varázslatra. Ha ezt a mágus alapból megkapja akkor csókoltatom azt a kasztot.