AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Szia totya4 ismét!

Nagyon örültem a válaszaidnak, a legtöbb dologban neked lehet igazad.
    Elsősorban abban, hogy ha vki egy játékban teljesen amatőr, akkor azonnal olyan dolgokat kérdezzen, amik már előfordultak. Így minden egyes új, a témában érdekelt első belépése után megkérdezi ugyanazt, és a többiek ugyanazt mondják el neki. Ettől vannak olyan fórumok, ahol több ezer hozzászólás halmozódik fel. A törzstagok örülnek, hogy többször megírhatják ugyanazt, és segíthetik a kezdőket. Egy téma a fórumon teljesen normálisan arról szól, hogy ugyanazt elismételjük minden zöldfülűnek, fel sem merül senkiben, hogy a régebbi hozzászólások azért maradtak meg, mert érdekesek lehetnek, hanem az olyan... maradék. Emlék, saját magunknak.
    Okos gondolat. Természetesen kérésednek eleget téve nem fogok a régebbi hsz-eiddel foglalkozni, ezt már most megígérhetem. Mindig az utolsóval.

Örülök, hogy egyértelműen foglalsz állást a kasztválasztásnál, ez erős jellemre vall, véleményem szerint pusztán a testi erő sajnos nem elegendő. Nagy általánosságban sem, és úgy néz ki, ez ennél a játéknál is így van, vannak olyanok, akiknek sok nehézséget okoz.
    Figyelmen kívül hagytad a tényt, hogy cél az volt, hogy valahogyan (értsd bármilyen módon, akármelyik kaszttal, egységekkel etc., de csalás nélkül) 0 élő egység elvesztésével játsszam végig a játékot. Nekem ez volt a cél. Ez sikerült is. Amennyiben - bár ideiglenesen kisebbfajta kezdeti nehézségeid adódhattak a játék viszonylag korai szakaszában - lehetséges, hogy véleményed szerint az én célom túlontúl könnyű, és normálon, harcossal az igazán nehéz, akkor bemelegítésnek csináld meg amit én, mágussal. Felvidulsz majd, és erőt ad.

Továbbra sem tehetünk róla, hogy nincs sárkányod vagy elf íjászod. Lehet, mert nem mondtad, hogy neked kell, lehet, hogy azt gondoltuk, hogy egy ismerősödnek, aki előrébb tart mint te, vagy mert ebben a hozzászólásban nem volt benne a szinted és hogy hol tartasz, meg ilyenek. Nem olvashatok vissza, ne haragudj, épp az előbb ígértem meg.
    Griffed sincs, hmh. Majd lesz.

További, mindenfajta átgondolást nélkülöző mondataidat azzal hagynám figyelmen kívül - remélem kapaszkodsz - hogy bizony, totya4, egy harcban végtelen mana és harag van. Ez valószínű most kicsit mellbeqrt téged, ne haragudj. Nem is gondoltál rá, ez van... még sok mindenre nem, de egyszer... egyszer majd úgyis végigjátszod. Ööö... szerintem itt sokan reméljük így. Nagy sikerélmény lesz mindannyiónknak.
    Ha még kapaszkodsz, akkor azt is ideírom, hogy egységekből általában egyetlen egyet vettem, a többit én gyártottam le, azaz nem fizettem értük. Ha egyetlen egységem van bármiből, akkor annyit gyártok belőle, amennyit akarok. Csalás nélkül. A gondolataimmal csináltam. Az olyan mint a harcosnál a sok evés, csak ez kevésbé kézzel fogható... feltölt, bár nem ugyanúgy.
    Oké, pihenő, nem lesz több ilyen durva dolog.

Én is összegeznék: szimpatikus vagy, és nagyon szórakoztat a Veled való kommunikáció. Ha a többiek is élvezik, szívesen írhatunk egymásnak minden nap itt a KB fórumban is. Ha nekik nem tetszik, esetleg nem akarod tovább égetni magad mindenki előtt, akkor privát.