AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • totya4
    Üdv, végigolvastam!

És ami a legrosszabb, válaszolok :)

Jó lenne tudni, milyen nehézségen játszol, és hol tartasz a fő kvesztben... kicsit személyre szabottabban lehetne ontani a betűket, sebaj.

Kicsivel lentebb igen részletesen leírtam... :) Nehézséget azt nem írtam de az alap a normál, és ettől nem tértem el.

ha te nem olvasod végig a hsz-eket ezen a fórumon, akkor én sem fogom visszaolvasgatni az összes írásodat.

Szerintem soha senki nem olvas végig egy párezres fórumot, legalábbis a nagy átlag biztosan nem. Elég ha azt a hozzászólást elolvasod amit neked címeztem.

Amikor felvetettem, jópáran azt mondták, lehetetlen, mégis sikerült végigjátszani egyetlen egység elvesztése nélkül lehetetlen fokozaton, igaz mágussal. A harcossal jól beválasztottál elsőre, de ezt már írtam.

Három kaszt van, tehát nem lehet azt mondani hogy veszteség nélkül végig lehet játszani a játékot akkor, ha az csak az egyik kaszt választása esetén működik ez, ekkor hozzá kell tenni hogy "persze csak mágussal". A "beválasztásról" annyit hogy úgy rémlik alapból azt ajánlotta fel, tehát nem "én válaszottam be" hanem a játék ezt ajánlotta fel. Persze amúgy is ezt választottam volna, mert én a hideg pengében hiszek inkább mint a mormogó satnya testű vénemberben :)

Az hogy nincs sárkányod vagy elf íjászod, arról nemigen tehetünk

Dehogynem, nem kell ezt ajánlani általános veszteségmentes ütközeti tanácskor akkor, amikor az pl a játék első felében egyáltalán nem elérhető (!!!) Vagy akkor a játék első fele nem számít?

"Valahol már írtam, amíg nincs sárkány, a griff tökéletes, ha szerencséd van még találhatsz (ha jól emlékszem) +30%-os griff vezetőit adó cuccot is."

Griff sincs a legelején, a szigeten van a griff király, de annak kell valami festmény, amihez por kell, tehát az már a törpék területe, tehát ez se a legeleje. Egyébként meg mire jó a griff? Az oké hogy odarepülök a nyilas pofájába és nem tud lőni. Nade erre üt egyet, és hal a nép. Ha osztódok pláne hal. Na meg ott a többi közelharcosa és az is üt. Milyen veszteségmentes harcról beszélünk akkor? Azt már írtam hogy nem lehet mindenkire védővarázst tenni főleg ha egyszer lehet varázsolni egy körben, és az se véd teljesen. Ha azt a +30% griff cuccot a végén találom meg akkor mi van?

Nincs elf íjászod... Dragon Arrow-val tökmindegy milyen íjász, hogy milyen magas az atakjuk, úgyis max sebzést fognak belenyomni bármibe, mindegy az atak/difensz arány.

Ezt írtam hogy használom (sárkány nyíl), viszont elvesz ez is egy varázslatot a körönkénti egyből, ráadásul a mana sem korlátlan, hol is marad a védőpáncél-varázs arról akit odaküldtem az elejére? Plussz ez a varázslat is több fokozatú, és nem az elején lesz az ember III-as fokozatú rendmágus. Továbbá mint írtam az íjászok messze nem sebeznek annyit hogy secperc elintézzék az ellent. Ez tény.

Elhajol a kritikál elől, mert rohadt szemét? Talán használj skillt, ne normál támadást... abból nem lehet kritikál, harcosnál úgyis van rahedli. Ez is írtam már.

Csak ugyanazt ismétled az a baj, és nem igaz. Ugyanis az ellen úgy kezd hogy tetszés szerint megbonthatja a harcosait, tehát hiába varázsolod el a boszit, vagy használsz sépci támadást ha még van két boszi egység amihez már se varázs, se spéci harcos nem jut egy körben, és lehet még távolsági kényelmetlen harcosa több is.

1. Nem kell mindenkinek nekimenni, aki az utadat állja. Erősnek tűnik? Kerüld ki. Majd visszajössz.

Ezt tudom hogy így van, nem is mondtam sehol hogy nincs így. Ennek ellenére van veszteség, pont ezt mondom hogy van. Muszáj hogy legyen.

2. Nem biztos, hogy amit hűdeerősnek ír, az a te csapatod ellen is hűdeerős. Nézd meg miből hány darab van, lehet hogy nem vészes.

Ezt pont írtam, hogy sokszor teljesen hülyeség amit ír a csapat erejének jellemzésére. feltehetőleg csak összeadja a támadást/védekezést stb., de azzal nem kalkulál hogy kikből állnak azok az egységek. Farkasok is igen kellemetlenek tudnak lenni az üvöltésükkel. Oké, van mentesítő varázslat, de egyelőre egy egységre.

3. Slow, Fear, Blind. Alapspellek. Szinte minden csatában _hatalmas_ segítség mind. Az ellen feltartóztására extra még ott vannak a spiritek is, ha ez nem elég. Harcos szépen kapja a bónuszt a harag és spirit tápolásra.

Van hatékonyabb is nekem, de a lényeg azon van hogy egy kör/ egy varázslás, és nem mindegyik varázslatból van "tömeg" azaz mindenkire ható opció, vagy ha van is, az a legfejlettebb szint, ami szintén nincs még a játék elején. Sőt a játék elején a mana is igen kevés. Talán a 6-odik szint körül kezdtem el egyáltalán varázsolni, addig nem is vettem észre hogy lehet. Harcossal...

4. Haste. Harcosnak meg főleg... rohangáló jókedvű lovagok/guardok etc. Kemény. Emberekre annyi morálnövelő cucc van a játékban, hogy csuda... és még a guardok is dobnak egyet. Target ("célpont", gondolom), Invisibility, Teleport. Majd' minden spellnek van értelme. Próbáld ki hatásukat.

Ezt úgy mondod mintha újdonság lenne. De most is úgy csinálsz mintha körönként lehetne 10x varázsolni és korlátlan mana is lenne. Fentiekből a teleportot szoktam használni. Láthatatlanság is csak a játék felénél jött meg nekem, de annyi kristály kéne hozzá hogy azt hiszem nem is fogom kifejleszteni.

5. Karakterfejlesztéssel is el lehet tolni a dolgot. Persze, hogy nehéz, ha első játékod. Szépen balanszolva vannak a kasztok egyébként, bár a harcos eléggé az emberekre épít... kicsit meredek. Ezzel kapcsolatban írtam már eleget.

Azzal hogy leírod hogy el lehet tolni a dolgot karakterfejlesztéssel, végül is nem írtál semmit. Lehet hogy te rontottad el, csak mivel nincs kivel összehasonlítsd azt hiszed hogy te tudod jól, jobban mint a másik, pedig lehet, hogy fordítva van.

6. Fogynak az egységek? Mágussal ez egyszerű, mint a pofon (fantom), de ha valamit mindenképpen akarsz a csapatban, akkor vegyél tölteléket, és Sacrifice. Nincs Sacrifice? Tolj az arcukba vmit, ami nem baj, ha fogy. Támadj ezekkel először. Sokszor érdemes várakoztatni egységeket."

Hát itt már végképp nem értelek; arról volt szó hogy bármilyen kaszttal (ja csak mágussal már :) végig lehet tolni veszteség nélkül, erre jössz azzal hogy feláldozás? Az nem veszteség tán? Hát ÖÖÖ.
    Az egységeket akkor éri meg várakoztatni ha nincs (már) távolságija, mert addig a saját távolságijaink apríthatják őket - veszteség nélkül.

Ez tényleg mind "mese" és "ökörség" amit itt a fórumon találsz?

Azt írtam hogy sok ökörség van itt. Nem azt hogy minden ökörség. Különbség. Látod, te is redukáltad a veszteségmentes végigjátszást mágus kasztra, aztán meg feláldozás varázslatot emlegetsz, mindezt 100 sorba elbujtatva hátha nem veszem észre. Észrevettem ám :)

Segíts Te, nekünk

Hogy jutottunk el oda hogy én mint kezdő segítsek neked ha mindent jobban tudsz? :)

Összegezve nem írtál újat, sőt amit írtál abból az is kiderül hogy a veszteségmentes végigjátszás még mágussal sem igaz (feláldozás/áldozat).