AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Djuree
    miét szted a heroes-ban nincs történet meg küldetések?? nagyon is van, persze meg sem közelíti a KB összetettségét, de ez természetes is mivel a KB szingli játék, a heroes meg multi. de a 2 játék lényegében dettó ugyanaz, az apróságokban térnek csak el...

ha sok gyenge egységed van akkor nagyobbat sebzel de jobban fogysz. ha sok erős akkor megúszod könnyen veszteség nélkül de nem sebzel akkorát. lényegében ennyi. kinek mi jön be jobban, sebzés vs. élet. legjobb ha vegyesen vannak. én így szoktam: 2 nagy ütő egység (lehetőleg gyorsak, pl. sárkányok), 3 "íjász". a sárkányok megfogják a rohamot ha előremész velük, nemcsak az ellen közelharcosai hanem az ellen íjai is azokat ölik mert "egyenesnyíllal" lövik őket mert közel vannak, dupla sebzés. ha ugyesen varázsolsz meg íjjazol, sosem lesz veszteséged, ill. nagyon kevés. de ha feltámasztasz még annyi sem. habár sztem ez a feltámasztásos játék ez csalás, én nem használtam, hanem mászkáltam mindig vissza erősítésért. feltámasztással még impossiblen sem túl nehéz a játék....heroesban azért ez jobban megvolt csinálva...