AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Értem, megértem. Vagy ötször próbáltam végigjátszani... az a baj, hogy a MoM annyival jobb, hogy végig azon gondolkodik az ember, hogy inkább azzal kellene múlatni az időt. Ennek ellenére persze megvannak az AoW-ok eredetiben.
    A domborzat nem sok extrát adott, a játékmenet nekem döcögősebb.

A legnagyobb "probléma", hogy minden térkép egy feladvány. Ha egyszer mégis végigjátszanám, tuti nem venném elő többet. Azaz nem tartós játék. A MoM-ot idestova 11+ éve játszom, tudom miről beszélek. Akik meg azt mondanák, hogy az AoW MoM remake, és ugyanolyan, arra sokezer MoM-fant lehet ráuszítani, hogy meggyőzze. A MoM igen előkelő helyen van a sosem folytatott csúcsgémek listáján. Olvasni már olvastam folytatásról, de szerintem nem merik, nem lesz. És kicsit összetörne a szívem... A MoM minden idők legnagyobb körös stratégiája. Hibátlan remekmű.
    Persze vannak még jók, Etherlords (inkább az egy), Disciples, Warlords (kettővel mennyit hotseat-eltünk, atyám) és az emlegetett HoMM is. Bár a HoMM-mal én sosem tudtam megbarátkozni, akkora baromságnak tartom, hogy a hős nem ahhoz képest lépked, hogy milyen sebességű egységek vannak nála, hanem hogy a kör legelején milyen gyors. Effektív játék esetén ez azt jelenti, hogy kell egy kísérő hős, aki a kör végén átveszi a lassú csapatokat, hagy a főhősnél egy repülő vagy gyors egységet, csak azért, hogy a köv körben a főbb hős többet tudjon lépni. Egetverő, semmilyen másik stratégiában nem láttam még ilyesmit, hálistennek. Nemrég végignyomtam az HoMM1-et, a kettő közepén elakadtam már, mert meguntam a pakolászást. Gondoltam végigjátszom mindet, de nekem nem jön be. Ízlések és ficamok, ugye.