AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Igen, talán a démonok a legkönnyebben verhetők, szinte mindig van valamilyen imp a csapatban, ami fearezhető. Egyedül a teleportáló főfődémont utálom. A többi egység az darálható... slow és az áldás. Harcosként jobb lehet a sleep, valóban... nálam folyton felébrednek, meg a területre hatókkal sakkozni kell. A fear meg nagyon sokáig tart és nem kell a besz*rtakra vigyázni. Én duplán mana source-nak használom őket. a királygilisztás managyár mellett a zöld sárkányok nagyon szépen megszedik magukat. Az élő zöldsárkány egységeket egyébként is folyton feltámasztom, ahogy csak lehet, mert ebből készülnek a fantomok.
    A legutolsó Haas reinkarnáció (átjutottam az orkokhoz) nagyon szemét csata volt. Eleve minden egység +1 AP-vel rendelkezett, és tele volt sárkánnyal, lovassal, darkelffel.. és ami a legrosszabb: egyben kb. 2200 berzerkerrel. Utóbbi nem lett volna akkora gond, mert egy slow nekik is beteszi a kaput, de a reinkarnáció oda teleportálta őket, ahova akarta. Egy fantom kapott tőlük egy nyaklevest, kritikál 38.000 hápé. Kerülgettük, mint a forró kását.

Lvl29, Att/Def/Int: 7/15/35, vez:22895, rage/mana: 72/124, spiritek: 29/22/22/27. Nem zártam le Demonist, hátha kedvem támad a démon lányhoz, de annyi minden bónusztól esnék el, ha feleségül venném, hogy egyelőre nem léptem meg.