AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Azért ez az világtérkép (obeliszkes) csere az elfekkel tényleg kicsit túlzó. 10 kristály minden típusból ez túl sok.

Gipsz75: tapasztalataim alapján mindegy. A random miatt volt olyan sereg, amit _nagyon_ sokáig csak kerülgettem még törpland elején: egyszerűen úgy dobta az egységeket egymás mellé. Néhány impossible nehézségű (akár hősös) ellenfél is lehet az összetétele miatt ujjgyakorlat. Amit úgy ítélsz meg, hogy sok, amellett menj el, sakkozd ki, (eddig egy sem volt lehetetlen). Ha nem mozdul és nagyon erős, akkor próbálj kimenni a térképről, majd visszajönni, az ellenfelek nagy része járőrözik, csak néha "beakadnak".
    Voltam úgy én is, hogy a szinthez kellett még egy-két csata. Atevickéltem Demonisba, és ott léptem meg, csak keresni kellett megfelelő partnert... hiába írja nehéznek. A fear és a slow a legtöbb csatát nagyon leegyszerűsíti. Sárkányoktól se félj, valahol írtam már, így a végefelé az íjászok egy körben 10-12 vörös sárkányt is leszednek. Próbálj ki taktikákat. Az invisibility is félelmetes fegyver. hiába a rahedli sárkány, nem látják az egységet (az íjászokat), akik a vesztüket okozzák, egy körrel később... ami meg arra kell, hogy kapjanak egy Dragon Arrowt, és ne fogyon belőle egy sem. Mikor megkapták a spellt, addigra volt időd, hogy sehogy ne férjenek mellé, bevéded őket három egységgel, ők hirtelen előtűnnek, és pillanatok alatt elintézik őket. 1 körig nem használod őket, de stratégiailag ez jócskán kifizetődik. Ők az igazi sárkányölők, nem a lovagok.