AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Neem, nem... 20 rage-el kezdtem, van valami maszkból kettő, abból nyomtam el egy töltetet, merthogy első mozdulatom a rage gyűjtés volt kaszás haverunkkal. (Több meg nem kellett, mert olyan halálozások voltak, hogy egyből felment a pumpa maxra.) A before screenshotot azt a csata után csináltam, rohadt nagy túlerő... azok az élőhalott pókok a rémálmom. Sz*rt se lehet velük kezdeni.
    Egyébként kellettek a kritikálok: az elfek, emberek nálam +2 (azaz good) morálúak szóval csak a Ződsárkányok és giliszták normál. Zöldek is amortizálódtak rendesen, egyetlen darab maradt a közepére, a feltámasztgatások előtt. Remélem nem lesz több ilyen durva csata, tényleg minden kört végig kellett gondolni. Kénytelen voltam harc közben upgrade-elni hármasra a Dispelt is, Karador hülye hipnózisai miatt. Kár, hogy nem csináltam közben is screenshotot, volt hogy az egységeim ötöde-hatoda élt csak... próbáltam először nekiesni a kristálynak, ahogy valaki ajánlotta, ki is lehet nyomni a szömit két-három kör alatt, de addigra nem marad egység. Szóval maradt a hosszú, véres küzdelem.
    Jó a módszered, én is gyűjtögetek előbb, rage és mana az nem gond, az mindkettő termelhető egy csatában, tehát ha nagyon akarja az ember, akkor mindegyiket maximum közeli értékekkel lehet befejezni.

Ezek a sárkányok se annyira kemények egyébként, csak tényleg hagyni kell az ütögetésüket. Királygiliszta a kivétel, de mint tudjuk: a királygiliszta "az minden ellen jó:)":) /csukasgTM! Ezen röhögtem rendesen, tényleg igaz:)! Az igazi fegyver sárkányok ellen - talán innen a név - a Dragon Arrow spell. Az elf hunterek lazán leszednek egy lövéssel hármat (kivétel bonedrgn persze). Újraaktiválva őket ugye meg... csak arra kell nagyon figyelni az csata elején, hogy ne legyen mellettük egység, ami megint nem gond, mert a Ződsárkányokkal lehet huzigálni őket.