AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Leland
    Ha démont veszek, akkor az nem csökkenti a többi egységem morálját? (elfek, emberek?)
    Egyszer próbáltam venni black knight-ot, de minenkinek a béka s**** alá lement a morálja. Inkább lemondtam róla.
    Amúgy valóban távolsági egységek hiányoznak, asszem visszamegyek cannoneer-ért, és lecserélem egy időre a black dragont. Az unicorn-t és a horseman-t azért tartom, mert viszonylag erősek és rengeteget léphetnek. Az a taktikám, hogy az első körben csak távolsági támadást nyomok + varázslat + rage, és a közelharcos egységeimmel várok. A kör végén az ellenfél már lépett, és közel került hozzám. Ha látom, hogy esetleg visszatámadás nélkül meg tudom sebezni (pl Royal snake-el) és a második kör elején lévő támadásommal + varázslattal kinyírom, akkor betámadom. Ha látom, hogy így nem megy, akkor phantom, vagy ice snake, hogy csökkenjen a lehetséges lépésszáma. A lényeg, hogy mindenki azelőtt meghaljon, mielőtt odaérne hozzám :)
    Csak ez mostanában nem megy igazán :( Démonoknál a demoness bevarázsolja a távolsági egységemet az ő egységei közé a darálóba, én meg kapok cserébe egy kis hellhound-ot (vagy mi a neve)szintén be az én egységeim közé, ő meg ugye 3 cellát is tud sebezni egyszerre.
    Illetve akkor vagyok még szarban, ha nem én kezdek. Erre tartom a royal snake-et, de méginkább a black dragont. Bár múltkor mintha archdemon-nal ő lépett volna először, meg is lepődtem. Nem tudjátok annak mekkora az initial értéke?