AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Kellemest oda is stefan, szevasz.

Mi sem játszunk vele annyira régóta... a szigeteken egyelőre a zászlók gyűjtögetésével foglalkozz, meg szedd föl a sok elhagyott ládát, ásd ki a rejtett kincseket stb. Sokkal nagyobb lehet a sereged, ha előbb körbenézel mindenhol és gyűjtögetsz. A szellemhajós küldetést mindenképp csináld meg, amikor a bocsánatért vissza kell menni a abbéhoz a temetőben, ha jól emlékszem, az nagyon sok tapasztalat volt, és nagyon rövid idő.
    Hogy milyen csapattal érdemes menni, az abszolút ellenségfüggő, nekem a különböző várakban minden fontos egységből van egy jó maroknyi. Ami biztos, hogy a vérfarkas elfek azok _nagyon_ jók Freedom Islandon, volt olyan várfoglalás, ami nélkülük lehetetlen lett volna veszteség nélkül. Szóval élőhalottak ellen papok és társai, alacsony szintűek ellen vérfarkas, ordít egyet aztán jóvan... majd alakul.
    Nem rossz a csapatod, bár a lovagok azon kívül, hogy bírják az ütést, a sárkányokig szvsz haszontalanok, sokkal jobb egységek is vannak... Evil Beholder pölö.
    Jamest eddig mindig levertem, most is. Igazából csak az XP miatt.
    A mágus az erdőben szerintem bugos, ha túl sok pénzed van, akkor írja ki, hogy nincs elég. Az ezüst kard egyébként +30% sebzés élőhalottak ellen, lehet, hogy nem éri meg a rúnákat, amiket kér érte.