AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Tibbor: Bevallom, semmi más fórumot nem néztem még a játékkal kapcsolatban, tehát nem száz százalék, hogy tökéletes az infó: a Power of Water spell az nem tanulható, tényleg quest item, de nincs hozzá quest. Valamelyik kalóz elejt információt egy hajóról, amely egy lecsúszott falu mellett van a mélyben, na azt lehet vele felhozni (innen van az első Sacrifice-om asszem keleti szigetek nyugati oldal egyébként). A szám mellette az csak darabszám... én azért tartok egyet még magamnál, hátha valahol még jó lesz valamire. Aztán a másik felhasználási módja (bár nem próbáltam) az a rohangáló kalózhajók esetében gyön elő: alapból a hajók ugye nem támadnak, de ha rájuk klattyintasz, és nem fizetsz, akkor bunyó van. Namost ha van nálad nálad ilyen scroll, akkor asszem van egy dialóg opció, hogy használod a tekercset, azaz el tudsz szelelni előle. Ez még egy előző játékmenetből rémlik, sosem próbáltam ki. Ténlyeg azt is meg kéne néznem, mi van ha fizetek midegyiknek egyszer, hátha valamelyik elejt valami infót vagy ad questet.
    Egyébként haladok én is, lvl14, törpös vár elfoglalása jön a főkvesztből. Visszanéztem Eastern Freedom Islands-be a Underground Cave-be ahol az a marha sok undead van, de meg sem próbáltam, még mindig túl erősek. Szal megyek vissza törpékhez. Poénból, rage nélkül megpróbáltam a lvl12 medúzát a fővárosban a tournamenten... csak röhögtem, mikor megláttam a 91 darab lvl 2 swordsmanjét. Így hát ez is megvolt. Veszteség nuku. Majd arra a baromi nagy pókra leszek kíváncsi még a törpöknél, az is agyalás lesz. Ja meg közben felnyomtam 40-re a lovasokat/lovagokat, várom már a sárkányos ütlegelést.