AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    No, 12. szinten mögvolt Kraken is veszteség nélkül... harmadszorra ugyan. Mire felfogtam, hogy érdemes... kellett konfigurálni. Kemény 40 +2/kör manával kezdtem a harcot, de fullos sereggel. És okosan felvettem egy cuccot ami +10% XP-t ad. (Gyerekekkel, alap +10%-kal együtt az 25% bónusz:) )Lazán szintet léptem... :)))!
    Nem olyan impossible ez az impossible, bár még csak egy sárkányos csatám volt. Azzal nehezítettem, hogy ellenfél beáldozása nem ér, hogy visszanyerjem az elhalt egységeimet... egy sem halhat meg. Szóval eddig mindenki túlélte... egyre érdekesebb lesz a dolog.
    Eddig minden nőt feleségül vettem a játékban, akit lehetett, most a kalózcsajon a sor. Sajnálom a +3 intelligenciát kicserélni a semmit nem érő kalóz bónuszokra, de hát ez van. Remélhetőleg lesz valami értelmes baba, XP bónusszal, manával. Meg ugye, amíg nincs gyerök, ráaggatok mindent ami van, eddig begyűjtöttem az összes cuccot, ami valaha valamire jó lehet. (Egységre ugye nemigen költök.)

Egyébként készülök a sárkányos csatákra. Van egy +3 def bónuszos csizma, ami lovasokra, lovagokra ad extra védelmet (+100 leadership és +3 def alap), jól fog jönni. A kemény 5 lovasból és 12 lovagból már valami harminc körüli van, várják a hadba hívást... egységgyártás rulez:)!