AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Leland
    Hi!

Pont tegnap nyomtam le, nem volt egyszerű, de azért vészes sem. Amúgy 21-es vagy 22-es szintű mage-em van, elég magas int-el (34?). Főleg támadó varázslatokra specializálódva, kevés "trükkel". A taktikám eleinte nem volt jó, elk*tam 1 teljes környi (2db) varázslatot + 1db rage támadást a z egységeire, mire észrevettem, hogy a kastély falában a a kőoszlop nem dísz
    Na aztán második körtől csak a kőre nyomtam az áldást (2 varázslat, rage támadás, elf íjász, evil beholder távolságiból). Közben én direkt nem nyúltam a fapalánkokhoz, úgy voltam vele, hogy az az ellenfélnek +1 kör míg lerombolja, csinálja ő. Én mindig csak vártam a közelharcosaimmal. (royal snake, white unicorn, horseman). Aztán kb 2 kör alatt lenyomtam a követ, utána már "csak" az egységei maradtak. Azonban még egy dolgot elszúrtam, mégpedig, hogy nem támadtam egyből a necromancer-t, és így minden körben feltámasztott egy egységét necromancer-rel, egy másikat meg necro call varázslattal. De mindegy még így sikerült, bár a végén már scroll-ból varázsoltam, mert nem maradt manám. (erre jó a scrollból megidézett magic spring)
    Ennyi, de mindezt mágussal, nem tudom Te mivel nyomod, így nem volt nehéz még hibákat elkövetve sem. Viszont hosszú csata volt 8-10 kör biztos.