AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Kmarha
    nha, hát nekiálltam újból. Most kicsit erősebb hadseregre vágyva, paladinnal kezdve. Azt kell mondanom, hogy van különbség igy a játékban. Egyrészt, a varázslóval több negativ cselekedetet véghez tudtam vinni (ellopni mások álltam rámbízott pénzeket, beszólogatni az embereknek), de paladinnál mindig kiirja, hogy a fény szolgálója vagyok, az én kezem biza piszkos nem lehet :D

A hadseregem most erős, a főszigetet 3/4. részt letisztítottam úgy, hogy egységet nem vesztettem. Viszont varázslatom, csak gyógyító van, területre sebző zöld vagy piros varázslat, még egy sincs.

Amúgy észrevettétek, hogy harc nézetben az alt gombot lenyomva, megjelennek az életerő csikok, állandóan mutatja ellenfélnél is, mennyit képes lépni, és hogy ki hányadikként következik a körben? Piszok nagy segítség.

Egy csomó mindent máshogy kellett csinálnom, mint a korábbi félig rossz, félig jó karimmal. Egyrészt Mark király palotája mellett lévő tolvaj zombivá vált feleségét átcsábíthattam magamhoz, így lett egy zombi feleségem :D Nagyon kemény :D A fény harcosának :D

Most a béka hercegnőt sem dobtam oda a hercegnek, inkább kiszabadítottam a társait, és azt is feleségül vettem.

Király játék ez, egyszeri végig vitelre is hosszú, de ahogy nézem, nem csak egyszeri kijátszásra alkalmas.

Ez nekem már simán az év játéka :D