AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Tibbor: hát a titánkönny a kincs. Térkép alapján lösz mög.
    26-ról 46-ra az inquisitorokkal meg hypno+sacrifice volt.
    Hátha érdekel: most ugye nincs Hypno-m, se EvilBeholderem tehát sokkal nehezebb a dolog, de örömmel jelentem, hogy lehet egységeket kreálni a semmiből (veszteség nélkül). Most éppen építem a seregemet, másra nem is figyelek a csaták során. Épp az inquisitorokat és a néhány lovagomat duzzasztom, de mivel semmilyen megidézett egységet nem lehet beáldozni (RoyThorn csemeték, főnix, szerintem druida macit sem, ezt az utóbbit nem tudtam még kipbróbálni), jól meg kell gondolni, ki mit mikor csinál.
    Szóval level 9 mágus, 49 alap, +2 mana/kör, csak két szellem van még, és a recept: kell egy nagyszámú lvl1-2 egység, amire vigyázni kell, de nagyon. A többit szét kell szaggatni. Aztán Fear a maradék egységre, mellé a királygiliszta. Bevédeni archmnágusokkal, fele sebzés. Erre jön a Magic Spring, ami ismét 20% védelem, és a mana visszatáp. Jön a méregfelhő. A giliszták minden egyes záporban maximum 1-2 hápét sebződnek, és egy bevárt körrel a teljes Magic Spring visszatölt, ki lehet lépni a felhő alól, varázsolgatni. Sacrifice a kígyókra, úgyis alig fogynak. Inquisitorokkal feltámasztgatni a beáldozott kígyókat és ennyi. Ha nem tuti, hogy kibírja a befearezett egység, akkor az arkmágusos bevédés _után_ kell a Sacfrifice, ugyanis felezi a sebzést a beáldozásnál is, de használható magasabb szintű Sacrifice, aminek magasabb a hápétranszfere, a különbség csak 5 mana, ez elhanyagolható az eredmény szempontjából, így kevesebbet kell feltámasztani a gilisztából. (Sacrifice lvl1 - 50% transzfer, 15 mana, Sacrifice lvl2 - 60% transzfer). Jó mi:)?