AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Tibbor: Mihelyst a törpökhöz érsz, és megvan a "kincs", meglesz a gejzír is, onnan már azért könnyebb. Az előbb egyetlen csatában 26-ról 66-ra növeltem az inquisitoraim számát, kicsit örül a fejem... :))

Leland: Az Evil Beholderek nagyon jók, mindig van nálam, a hipnotizálásuk annyiban más, mint a spell, hogy kell ellenfél. Így az egy darab fearezett egység ellen már nem jó, csak a Hypnotize varázslat, ha belőlük akarsz áldozni. Ugyanakkor kérdésedre válaszolva macerás, de alkalmazható a taktika: annyi a lényeg, hogy ne ez az egység legyen a következő, aki lép. Ha a beholderes hipnotizálás után még ellenfél lép, akkor fel tudod áldozni, hiszen tiéd az egység. Lényeg hogy túlélje a hipnotizálás és a te köv lépésed közötti hoooosszú szünetet:)
    A "trükközés" a lényeg:)! Inkább a Zöld mágiát nyomtam hármasra, éppen ezért. Változatos, tényleg. Fantomok, Magic Springek, Slow, Hypno, Geyser... szvsz sokkal érdekesebb. Szerintem fontosabb spellek vannak egy durva csatához a Zöldben. Sokkal... A távolsági egységeit az ellen gyakorlatilag nem tudja használni, ugyanúgy boostolhatóak, és ha döglenek, jön a rage, mint a gép... egyébként talán ez a legnagyobb nehezítés imposs fokozaton. A rage _nagyon_ nehezen nő... és Vörös mágiával sokkal-sokkal gyatrábban, mint ha csapkodják az ügyesen arcukba tolt shadow-okat.