AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Tibbor: Phantom Spell - jó alaposan nézz szét, első két szigeten lennie kéne, eddig mindig volt. Én is tartalékolom a kristályokat... pedig rég 30%-kal kevesebbet kéne költeni spell upgrade-re, de 50 magcryst alatt már fékezek erősen. Hipnózist kéne nagyon upgrade-elni, de megvárom lvl3 alkímiát (50%-kal olcsóbb), na meg a lvl3 Zöld vagy Vörös Mágiát. Igazából nehéz dönteni, egyelőre nem sikerült. Fantomok, vakítás, lassítás miatt Zöld lenne jó, meg a Vörös sebzését ugye skillfából is lehet növelni szépen. Vörös lvl3 meg jó lenne, mert jó lenne. Szóval majd kiderül, milyen spellek jönnek...

KandurEX: igen, az fontos nagyon... ne feledd el megvizsgálni a Scrollt, amit az első szigeten a kriptából szedsz ki (mágus küldetéshez), abban van az a spell, amit megtanulhatsz. Ezt is másodszori játékra vettem csak észre, először odaadtam neki, kalap-kabát. Tényleg jól jön néha. Azért jóval rosszabb, mint a fantom, mert abban a körben, mikor varázsolsz, nem tudod irányítani a feltámasztottakat. Figyelemelterelésre viszont jó.

Tibbor megint: Keeperek ellen biztosra nem mehetsz, de mindig legyen nálad repülő egység. Azok általában gyorsabbak... és a királygiliszta is fos, ha bekap egy slowt, akkor használhatatlan, dispelezni kell, és vesztesz egy nagyon drága varázslási lehetőséget. Griffek. Egyrészt repülnek, másrészt meg oszthatók is, így be tudod rakni védeni szűk helyekre őket, amíg hátulról jön a mágusáldás (távolsági egységek, bármi). A Keeperek ezen a fokozaton gyakorlatilag extrém k*cs*g*k, tán két tárgyat tudtam csak én is upgradelni.
    Keeperek ellen akkor kezdődik a valódi harc, ha már van egy Gejzír nevű varázslatod. Lehet szenvedni a tárgyakkal, de a gejzír ott hat és akkor, ahol és amikor kell. Ha az első két kör alatt elpufogtatott három gejzír sem használ, akkor valszeg kicsit tényleg magas a mérce.
    Lényeg: gejzír+távolsági+repülő.

Próbáljátok csak ki egyébként: egy llvl2 egység (lehetőleg nagyszámú) Fearezve nem mozdul. Királygiliszta kap egy Magic Springet, bevéded Archmage Shielddel, odaáll az ellenfél mellé. Jön a méregfelhő a barátunktól, giliszta sz*rt sem sebződik, ömlik befelé a mana és újratöltheted az inkvizítorokat, akárhányat fel tudnak támasztani. A Fear megújítandó, ha többször is meg kell csinálni. Így annyi mana van, amennyi jólesik... és persze amig az a lvl 2 egység életben marad. Kár, hogy ellenfelet nem lehet gyógyítani:)).
    Bááááááár... most jut eszembe, hipnózis után lehet, hogy mégis:)! Na majd kipróbázom...