AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • HaaS
    Hmmm na akkor szép sorjában.
    Tibbor: Először már spojlerezve (rosszul), de írtam, hogy nem nehéz veszteség nélkül csatákat nyerni. Mágussal legalább is nem, és imposs fokozaton meg enélkül abszolúte esélytelen lenne a játék. Így is kibtt nehéz. A lényeg, hogy ne azok haljanak meg akik "élő" egységek. A fantom a barátod. Abszolúte hülyévé varázsolható vele az ellen, griffekkel maga a csoda. És amellett, hogy nincs veszteséged, te mindenkinek beütsz egyet aki megtámadja, az íjászok nem tudnak tőle lőni hátra, az "élőkre". Nálam ezt kettővel kell szorozni, mer kétszer varázsolok első körben (lvl13 vagyok most). Aztán a griffet bevéded (extra defence), ráraksz egy pajzsot archmage-el (fele dmg), ráraksz egy holy bless-t inquisitorokkal (maxot üt), akkor brutálisan kemény. Brutálisan.
    És akkor most jön a halálos poén: következő körben (very hardok, overwhelnmek ellen főleg), mikor megint tudok varázsolni (és a griffet négy+ ellen állja körbe), akkor jöhet a Kamikaze 2-es szinten. A tutihalál után akkorát robban, mint egy atombomba (1000+ dmg, kettes szint). Very hardok is mennek veszteség nélkül.
    Aztán ha kevés a mana, ezekre a fantomokra simán ráaggathatsz egy Magic Springet, és ömlik vissza, ráadásul még +20% védelem (lvl2 asszem). Add össze a sok védelmet, durva.

KandurEX: a nekromantaság borzasztó gyenge. Asszem első szinten 5%. Namost az azt jelenti, hogy _egyetlen_ egységedből kell 20-at (!!!) vesztened, hogy visszakapj EGY darabot. Inkább fantom. Meg az előbbiek.

csukasg: imádkozom egy ideje, hogy valahol találjak, egyelőre még nincs scroll sajnos... szuper ötlet egyébként. Ha jól emlékszem előző játékban nézegettem, és fantomot nem lehetett... na az már tényleg túlzás lenne.

sequor: 1. nézd meg a Mind Magic fában... sok-sok rúna. Tipp B): ezt nem is értem... táposak? Minden egyes pont XP fontos, legeslegeslegelső dolgom volt, hogy felnyomjam a Mind fában az XP bónuszt 10%-ra, onnan már egyrészt túl sok rúna egy mágusnak, másrészt csak 5%-kal nő. Szerintem látni fogod, hogy elrohanni gyenge ellenfél elől nem érdemes, pláne a csatateren lévő ládikák miatt, amiben akár rúna is lehet. A rúna meg minden.

Jó játékot!