King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saxicola

www.gportal.hu/bioshock

rotator
Köszi! 😊
Szerintem az ár igen korrekt.

KATT! <#wink>

#1106 Demeter: Már miért lenne szégyen? Ez nem egy nagy kaliberû cég, nagy költségvetésû játéka, mondhatni "garázsproject". Ettõl még igazán jól sikerült játék lett, korrekt árral (és szvsz elég sokan így meg is fogják vásárolni)!

csokasg: köszi. Sajnos én azt a barbár fõnököt kinyírtam mert kaptam egy küldetést, hogy dádázzam meg.......

global: muse elf lvl 160+

Szégyen! Egy ilyen kaliberû játék sokkal több "elismerést" érdemelne. Nem vagyok a pénzem ellensége de ha azt vesszük alapul, hogy mennyibe kerülnek mostanság a játékok akkor ez irreálisan kevés érte. Fõleg, hogy milyen gémrõl beszélünk! No de mind1 csak jönne már!

\" örökké nem eshet.... \"

rotator
Hol láttad?

Most láttam, hogy csak 5eHUF lesz az ára a magyar változatnak! Alig várom már, hogy megvehessem. <#taps>

verlon forestbe a barbárok fõnökéhez a tengerparton. kapsz egy pajzsot ami +3def-et ill +2 attackot ad... az elején jó az😊
penge25
Így van ez a játék nagyon ott van, talán 5 évente ha kijön ilyen kaliberû játék, amiben ottvan a nagybetûs hangulat!

Ahogy mondod! Bár szerintem (persze ez csak magánvélemény) nem üti meg a Heroes 3-at és szerintem senki nem is fogja, de mindenesetre felzárkózótt a képzeletbeli 3-ik helyre a Heroes 3 és a Disciples mögött. És ez szerintem nem kis teljesítmény egy úgymond ismeretlen csapattól. Szal már alig várom, hogy (kieg hiányában) kijöjjön magyarul, tuti egybõl megveszem! Ezért abszolulte nem sajnálom a zsét!!!!!!!!!

Le a kalappal a srácok elõtt!!

hali,

A barbár kõfejet pontosan, hova is kéne vinni, hogy megkapjam érte a "jutalmat"??

köszi

global: muse elf lvl 160+

Sheltem
Istenem mennyire csodálatos ez a játék...Azon gondolkoztam, hogy most érzem elõször a Heroes3 óta azt a tökéletességet amit annál, de mintha ez mégjobb lenne picit...Jött a Heroes3 után a 4 az egy rakás szar volt, aztán az 5, az már egy fokkal jobb volt, de valami hiányzott...És most itt ez a gyöngyszem és nem tudom lerakni.A világ annyira eredeti a lényekrõl nem is beszélve(pl a kis alchemistet imádom ahogy lötyög a lötyi a kannájában aztán a zsebébõl kivesz egy kis üvegcsét és eldobja). Fantasztikus ez a játék...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ahogy átérsz creiston minesból upper hadarba, na ott jobbra menj és ott lesz😊
Sheltem
Gyerekek a 3. rage lényemnek(Lina) hol találom pontosan az energiát az aktiválásához? Oké, hogy törpföldön, de pontosan melyik térkép az?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

közelíts rá a kamerával és ott a srác elõtt levõ masinán nyomogasd a jeleket a megfelelõ sorrendben😄
JackSparrow88
hali, Kordarban asszem Upper Hadar földjén( a havas vidéken) van egy törp v. akármi(ki) ahol van egy rejtvény. Jeleket és számokat kell összepárosítani. Arra már rájöttem h melyik jelhez melyik számot vezet de h kell ezt megcsinálni, mert semmilyen gombra nem reagál amikor kattintanék, csak a szövegre lehet de akkor meg bezárja...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

kieg? hát még a játé is csak most jelent meg, vagy rosszsul emléxem?

Igen baba! Bárcsak kijönne már!

penge25
Ja még egy kérdés van az a tárgy ami egy kis vár, nem jut eszembe a pontos neve. Nos ez egy minivár,ebben van valami tikos dolog, mert leírtottam benne mindent, annyi hogy találtam benne néhány fekete meg csontsárkány tojcit.

penge25
Kiváncsi vagyok hanyadik leszek a végén, mert idáig minden küldi kész, minden lény leirtva és igyekeztem vigyázni arra hogy mindig minimális vagy egyáltalán ne legyen veszteségem, kiváncsi leszek az impossible fokozatra, mert a hard nem volt annyira durva mage-el.

a labirintus meg murok... az már nem sok 😊
penge25
Hát egy két fekete sárkány kevés azért, mert az armageddon a te sárkányaidat is sebzi, nekem lvl 26 már 40 az inelligenciám és a saját sárkányaimon is kb 1000-1500 között sebez az armagedon az igaz, hogy az ellenség összes egységén meg 6-7k-t. Figyuzatok lassan demon worldöt kivesézem ezután már csak a labirintus van és vége a játéknak?

Ne aggódj ha majd eljutsz a 30-ik szintre lesz abból 22k-is! 😊 De addigra már úgyis olyan erõknek (gondolok itt mágikus) fogsz parancsolni, hogy nem is kell más csak egy két black dragon és mehet az armageddon! 😄

gandrus
Hehe. Nem számít, ha kevés a leadershiped varázslóként, mert a varázsló egymaga egy tömeggyilkos, ha megvannak a megfelelõ varázslatai. 😊

ollie
Pont ez a mágus hátránya, kevés a leadership. Elõnye viszont a tápos varázslatok.

Sheltem
Baz lvl 6 on mágusként pont a fele leadershipem(1490) van mint neked.<#szomoru1>

gandrus
Nem rontottál el semmit, majd késõbb lenyomod õket is. 😊 Nem tudod lineárisan játszani ezt a játékot, annak nem lenne sok értelme.

Sheltem
Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani a játékkal lenne 1-2 kérdésem.
1. Level 5 vagyok de idõnként ellenséges hösbe bukkanok akik már lvl10 körül vannak és very strongnak írja õket a gép. Kérdésem az, hogy én fejlõdtem lassan ? Vagy ez normális? Pl a temetõben impossible lénycsoporttal is találkoztam úgy csináltam meg, hogy kikerültem õket. Valamit elrontottam?

gandrus
Na, végigvittem én is. Szuper volt ez a játék. Amikor megjelenik magyarul is, akkor megveszem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért az utolsó csata két armageddon elsõ körben, meg egy támadás az elsõ két egységemmel, és nyertem. 😊 Haas még csak nem is került sorra. 😄 Eléggé könnyû lett a vége normalon a többi csatához képest, de végül is ez nem baj.

Arlania a barlangon keresztûl tudsz Kordarba jutni, ha van engedéjed a királytól. A barlangban a kastély elõtt lift, rá állni és tovább.

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Jelenleg a seven m honlapján decemberi magyar megjelenést írnak.

A King's Bounty még máshol sem jelent meg EU-ban "kívánatos" nyelven, a play.com pedig egyenesen arra vetemedik, hogy február 13-at ír az elõrendelési lapon. Persze warezben már megjelent...
Én meg akarom várni a magyar változatot, de semmi hír róla a CD Galaxis oldalon.
Nem sokára jön a kiegészítõ, nálunk meg még meg sem jelent. És akkor csodálkoznak a magyarok, h mindenki inkább letölti.
Ugyan ez van a FarCry 2 -vel. Már kijött 1 patch hozzá, de a játék még sehol. 😞

gandrus
Egy kis segítség Haas labirintusához (a képet nem én készítettem, csak jegyzeteltem rá egy keveset):

ollie
Na csak hogy a saját kérdésemre is válaszoljak: a demo csak az elsõ térképet tartalmazza (a training utánit).

2vel elõted linkelték be a végigjátszást és egyéb hasznos dolgokat tartalmazó oldalt... ott megtalálsz mindent
ollie
Demo vagy teljes verzió?

JackSparrow88
csá, Kordar-ba hogyan lehet átmenni, mert már kaptam egy küldit a királytól amit ott kéne megcsinálni, de nemtok sehogysem elmenni oda...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

ollie
Kösz, akkor még várok a megvétellel. Egyébként a letölthetõ demo is a teljes, csak idõkorlátos változat? Mert lehet egy kulccsal aktíválni, viszont tény, hogy még kb 960 napot ír ki, mint hátralévõ játszható idõ.

Nekem is sikerült már végig tolni, ezt a gyöngyszemet. Szerintem 10 évente jön ki ilyen szinvonalas játék. Magyar felirattal csak decemberben fog ki jönni a K.B.. Most hardon kezdtem el wariorral, hát nem egyszerû történet.
Van a fõszálról végigjátszás, térképek, cheat, mod....
Ha valakit érdekel innenguberálhat.
Jövõ nyáron legkésõbb, jön a kieg. Nagyon várom már.

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Európában még nem jelent meg angolul. Németországból lehet rendelni, de én rákérdeztem egy német eladónál, és szerinte csak németül tud.

EBGames-rõl megrendelheted Amerikából a DVD-tokos kiadást, de én inkább még várnék. Pontosabban várok is 😊
ollie
Tudja valaki, hol lehet megvásárolni a játékot? Csak a Direct2Drive-on találtam meg eddig, eBay-en pl. sehol sincs. Fura, hogy már szeptemberben megjelent az angol nyelvû kiadás, de még sehol sem lehet kapni.

az elsõt ha legyõzõl pár mágust, a 2.-at ha megetetsz vele elég pókokat vagy kígyókat, 3.-at ahogy a törpékhez átérsz és jobbra aktiválod, 4.-et ha a fõküldiben elfoglalod Bogacho várát (taron mines-ban)
kosz

Yang: Skandi- senior shao wari

penge25
Zerok, Spirit of the Stone.

In the world semireasonable Zerok was the weapon intended for destruction of magicians.
(All beings with the latent feature the magician receive a double loss from Zerok’s attacks.)
Created of splinters of the Black Star and impregnable for any magic, it as well as possible suits for
this role. The spirit of the Stone will obey, if you destroy for it small group of magicians.

Abilities: Striking Sword, Stone Wall, Rockfall, Underground Blades

Sliim, Spirit of Bogs.

The race of huge pangolins scraggs to which Sliim belongs, once occupied Endoria, but has been destroyed by the titans who have sent Great Winter. The crown prince of Great Bogs, Sliim will agree to name you the friend if you to satiety feed with its poisonous beings.

Abilities: Poisonous Spittle, Infernal Jamb, Poison cloud, Glot's Armour

Lina, Spirit of Ice.

Fighting the magician from the world techno-magic, lost the body in severe to fight, Lina it is full of desire to return normal shape. It is ready to be employed on service if you help to charge its magic devices which energy almost was completely exhausted for centuries of an imprisonment.

Abilities: Energizers, Ice Sphere, Ice Thorns, Gizmo

Reaper, Spirit of Death.

The terrible and powerful Guard of the Temple of Time, the Reaper searches for the lost Symbol of the Guard. Help it, and the Spirit of Death begins you to serve. The power over time and space, a life and the death, granted to all guards of the Temple, does the Reaper by rather useful assistant.

Abilities: Soul abduction, Fury gathering, Time Back, Black Hole

Ha valaki lenne olyan jószívu és bemásolná ide melyik "szorny" (4féle Ragebol) milyen varázslatot tanulhat meg.
A melóban le van tiltva a gammeres oldalak nézése.😞

Elore is kosz

Yang: Skandi- senior shao wari

A 4 szörnyet a Boss of rage -ból mikortól lehet használni?
penge25
Magyar nyelv nehezen is lenne benne, mivel november végefelé fog csak megjelenni magyarul!

Wanted
Kintvan a multi4-es verzió, 4 nyelvvel, de magyar sajnos nem választható még mindíg. 😞(

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |