AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Tibbor
    Annyi máris feltűnt a mage-ben, hogy ezzel a karival tegnap is lazán nekimentem egy Very strong csapatnak és egész elfogadható veszteséggel aláztam porrá.
    Más: bizonyára nem mondok vele újat, de a kezdőknek talán jó tipp lehet! - mindig érdemes körbehajózni a felderítetlen szigeteket.Rengeteg őrizetlen Flag és Gold, nameg Magic crystal, esetleg Bag, Scroll szedhető így össze egyetlen kardcsapás nélkül!
    - használjuk a térképre írható jelölés opciót!Segítségükkel sokkal könnyebb visszatalálni a questgiverekhez, emlékezni arra, milyen egységet hol árulnak, stb.
    - mentsünk gyakran!Néha nem lehet ui. megkerülni a csatát, mert úgy van összeállítva a párpeszéd és elég ciki, ha egy nagyon régi mentéssel szólalkozunk össze egy tőlünk sokkal erősebb várúrral, aztán kezdhetjük újra a régi Save-től... Ez még azért is lényeges, mert bár nem túl gyakran, de volt, hogy nem tudtam a kisebb szigeteken visszaszállni a hajómra.
    - Készítsünk screenshotokat, megéri!Én utólag nagyon örülök, hogy végignézhetem, merre járt annakidején a palám...Ezeken a képeken(főleg ha bezoomolva készítitek!) is látszik, mennyi energiát fektettek a káprázatos grafikába.