AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Tibbor
    Én elsőre 29-es palával fejeztem be a játékot és szintén 7. lettem.Több paraméterem is jobb volt, mint a ranglista vezetőjének(Marvinnak), és megmondom őszintén, kicsit igazságtalannak érzem, hogy annál több pontot vonnak le, minél hosszabb idő alatt játszom végig a gémet.Mi ez, lóverseny?
    Most másodjára mage-el nyomulok, egyelőre 9-es a kicsike és sokkal könnyebb a dolgom, mint a palával, bár közelharcban vigyáznom kell(kicsi az Attack-om).
    Egyszer már írtam, de megismétlem: őszinte csodálatom azoknak, akik sose veszítenek egyetlen egységet sem, mivel szvsz ez lehetetlen.Először is, alacsonyabb szinten még gyakran az ellenfél kezd, vagyis alapból legyakhatja néhány harcosunkat.Másodszor: a Resurrection spell-t jómagam is csak a játék vége felé találtam meg, addig viszont az Inquisitor-ok csak az elhaltak töredékét tudták feltámasztani.Harmadszor: amennyiben az ellenség nem egy kóborló csürhe, hanem egy AI által irányított - mágiát is használó - gépi ellenfél, akkor különösen kizárt a veszteségmentes ütközet.Általában területre ható varázslatokkal operálnak, ami rendes pusztításokra képes.És ugye, ha többféle egységünkből is vesztettünk, akkor is csak egyféléből kaphatunk vissza bizonyos százalékot a csata után, a Feltámasztó képesség(a pontos neve most nem jut eszembe a skill-nek) megtanulása után.Összefoglalva: nem állítom, hogy jó taktikával és jól összeállított spellbook-kal már a játék elején, de inkább magasabb szinten, a végén jópár ütközetet meg lehet nyerni minimális, sőt nulla veszteséggel, de valamennyi csatára nézve ezt kizártnak tartom.
    Amúgy a lentebb olvasottakhoz csak annyit, hogy macik közül nekem most épp a polár verzió a kedvencem, a palás végigjátszásban pedig nagy előszeretettel használtam a szemét kis Imp-eket...
    A Knight-ok a sárkányos területeken pedig szinte az alapfelszereléshez tartoznak.